11.09.2021-17:19 (Son Güncelleme:11.09.2021-17:39)


1

Trabzonspor yarın oynayacağı Galatasaray derbisinden önce son hazırlıkları yapıyor. Abdullah Avcı'nın maç ile ilgili futbolcularına ''Hızlı başlayıp, golü erken bulmalıyız.'' şeklinde talimat verdiği öğrenildi.



2

Abdullah Avcı'nın öğrencilerine baskılı bir oyun oynatmak istediği ortaya çıktı. Abdullah Avcı'nın futbolcularına Galatasaray'ın hücum sorunlarını aktardığı belirtti.



3

Galatasaray'ın özellikle savunmadan çıkarken sıkıntı çektiğini tespit eden Abdullah Avcı, ön alandaki baskıyla rakibine hata yaptırmak istiyor.



4

Özellikle Luyindama ve Taylan'a pres isteyen başarılı teknik çalıştırıcı, duran topları da önemli bir gol silahı olarak kullanmak istiyor. Bakasetas'ın bu anlamda Fırtına'nın en önemli silahlarından birisi olması bekleniyor.



5

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, öğrencilerini maça çok motive bir şekilde hazırlıyor. Karadeniz ekibi zorlu maçı kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.



6

Trabzonspor'da önemli hücumcular bulunurken Anthony Nwakaeme oyunuyla farkını ortaya koydu. Ligin ilk 3 haftasında da rakip fileleri havalandıran Nijeryalı Yıldız, Avrupa maçları da dahil olmak üzere 7 maçta 4 gol ve 1 asistlik bir performans ortaya koydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR