11.09.2021-12:50 (Son Güncelleme:11.09.2021-13:12)


1

Fenerbahçe'den bir türlü istenileni veremeyen ve performansıyla eleştirilen Mbwana Samatta, Antwerp takımına transfer olmuştu. Antwerp takımının teknik direktörü Brian Priske'den futbolcuya övgü dolu sözler geldi.



2

Takımdan gönderilmesi istenen Mbwana Samatta'ya Belçika ekibi Antwerp talip olmuştu. Futbolcu kendisiyle ilgilenen Belçika ekibi Antwerp'e transfer olmuştu.



3

Fenerbahçe'de Mbwana Samatta, Belçika ekiplerinden Antwerp takımına transfer olmuştu. Belçika ekibinde takımın teknik adamı 28 yaşındaki Tanzanyalı forvet hakkında övgü dolu sözlerde bulundu.



4

Sarı lacivertlilerin aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi'nde de rakibi olan Belçika ekibi Antwerp'te teknik adam Brian Priske, Samatta'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.



5

Brian Priske yaptığı açıklamalarda ''"Samatta ile artık ekstra bir birlikteliğimiz var. Çok deneyimli ve kaliteli bir futbolcu. Ne zaman hücum yapacağını veya ne zaman savunma yapacağını çok iyi bilen biri. Ondan çok şey bekliyorum." ifadelerini aktardı.



6

28 yaşındaki Tanzanyalı forvet Mbwana Samatta, Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olmuştu. Futbolcu Fenerbahçe'de 33 maçta 6 gol attı ve hiç asist yapamamıştı. Futbolcu beklentinin çok altında bir performans sergilediği için yeni sezonda takımda düşünülmemişti ve Belçika ekibi Antwerp'e transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR