Fenerbahçe Beko'da Başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrıldı!

Fenerbahçe Beko'da oldukça flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak ise yapılan açıklamada takımın başantrenörü Aleksandar Djordjevic'in kulüpte görevinin son bulduğu açıklandı. Yapılan açıklama basketbolseverler tarafından büyük dikkat çekti.

17.06.2022-17:08 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-17:18) Fenerbahçe Beko'da Başantrenör Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrıldı!

Son olarak Türkiye Basketbol Ligi'ni Fenerbahçe Beko ile kazanma başarısını gösteren ünlü hoca ile ilgili yaşanan gelişme büyük yankı uyandırdı. Takımın hocası Djordevic hakkında kulüpten kritik karar geldi. Sarı lacivertliler hocayla teşekkür ederek yollarını ayırdı.

Resmi açıklama geldi

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, 'Değerli antrenörümüz, takımımızda görev yaptığı süreçte kazanma hırsı ve özverisiyle ekibimize liderlik etmiş; takımımızın ING Basketbol Süper Ligi 2021-22 sezonu şampiyonluğunda önemli pay sahibi olmuştur.

Aleksandar Djordjevic’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki bölümünde kendisine başarılar diliyoruz.' ifadelerine yer verildi.

Ünlü hocayla yollar ayrıldı

Büyük yankı uyandırdı

Fenerbahçe'den hocayla ilgili alınan karar oldukça ilgi çekerken takımda göreve gelecek yeni hoca büyük merak konusu haline geldi. Bu anlamda takımdaki gelişmeler gerek Fenerbahçeli basketbolseverler gerek diğer taraftarlar tarafından büyük bir merakla takip edilmeye başlandı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal