Fenerbahçe Beko, Milano deplasmanında galibiyet arıyor: Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague çift maç haftasında deplasmanda Olimpia Milano ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertliler galibiyet serisini İtalya deplasmanında da sürdürmek istiyor. Peki Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte karşılaşmanın merak edilenleri…

22.03.2024-11:46 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-11:46) Fenerbahçe Beko, Milano deplasmanında galibiyet arıyor: Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Euroleague’de formda bir dönemden geçen Fenerbahçe Beko deplasmanda Olimpia Milano ile karşı karşıya gelecek. Çift maç haftasının ilk maçında Barcelona’yı mağlup eden Fenerbahçe zorlu Milano deplasmanında da hata yapmayarak zirve hedefini sürdürmeyi planlıyor. Sarunas Jasikevicius’un öğrencileri kritik maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Peki Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı 22 Mart 2024 Cuma günü TSİ 22.30’da başlayacak. 

Mediolanum Forum’da oynanacak olan mücadele S Sport ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. 

Fenerbahçe Beko, Milano deplasmanında galibiyet arıyor: Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Maçın hakemleri belli oldu

Olimpia Milano - Fenerbahçe Beko karşılaşmasını Carlos Peruga (İspanya), Milan Nedovic (Slovenya) ve Maxime Boubert (Fransa) hakem üçlüsü yönetecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal