Macaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye, EURO 2024 hazırlıklarına Macaristan maçıyla devam ediyor

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 hazırlıklarına hızla devam ediyor. Türkiye, hazırlık maçında Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Macaristan-Türkiye maçının yayın saati ve muhtemel 11’leri merak ediliyor. İşte Macaristan-Türkiye maçından notlar…

22.03.2024-11:36 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-11:36)

Almanya’nın ev sahipliği yapacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren Türkiye, yapacağı 2 dostluk maçının ilkinde Macaristan ile karşı karşıya gelecek. Budapeşte’de oynanacak maç öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Vincenzo Montella’nın öğrencileri EURO 2024 kadrosunu büyük ölçüde oluşturmayı hedefliyor. Peki Macaristan-Türkiye maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Macaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Macaristan-Türkiye maçı 22 Mart 2024 Cuma günü TSİ 22.45’te Puskas Arena’da oynanacak. Mücadele TRT Spor ekranlarında canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Macaristan-Türkiye maçı muhtemel 11’ler:

Macaristan: Gulacsi, Lang, Mocsi, Attila Szalai, Nego, Nagy, Styles, Kerkez, Sallai, Szoboszlai, Martin Adam

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Samet Akaydin, Merih Demiral, Rıdvan Yılmaz, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Barış Alper, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız, Enes Ünal.

Macaristan-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Türkiye, EURO 2024 hazırlıklarına Macaristan maçıyla devam ediyor

3 günlük kamp yapılacak

Milli takım, hazırlıklarına Riva'da devam edecek ve 21 Mart Perşembe günü saat 16.00'da özel uçakla Macaristan'a hareket edecek.

Müsabakanın ardından A Milli Takım, Macaristan'da 3 günlük kamp yaparak Avusturya maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Özel maç sonrası Milli Takım kafilesi Macaristan'da kalarak Avusturya'ya yönelik çalışmalarına devam edecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal