Fenerahçe'de Attila Szalai Piyangosu!

Geldiği günden itibaren göstermiş olduğu performans ile taraflı tarafsız tüm sporseverlerin beğenisini kazanan Fenerbahçeli Attila Szalai için Napoli'nin yapmış olduğu teklif reddedildi.

29.06.2021-18:29 - (Son Güncelleme: 29.06.2021-18:29) Fenerahçe'de Attila Szalai Piyangosu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı ve hem spor kamuoyunun hem taraflı tarafsız tüm sporseverlerin beğenisini toplayan Macar oyuncu Attila Szalai için sarı lacivertli kulübe adeta piyango vurdu.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Fenerbahçe kadrosuna dahil olan Attila Szalai, 22 karşılaşmada sarı lacivertli forma ile süre alırken bu karşılaşmalarda çok kritik 3 gol kaydederek takımının şampiyonluk yarışına tutunmasını sağlamıştı.

Fenerbahçe son dönemde yaptığı transferler nedeniye çok sık eleştiri oklarının hedefi olurken Attila Szalai transferi tüm kamuoyundan tam not almıştı. 

Güney Kıbrıs kulübü Apollon Limassol'den 2 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında sarı lacivertli kulübe transfer olan Attila Szalai için sezon sonu itabiriyle birçok kulüp 23 yaşındaki oyuncuya olan ilgisini belli etmişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un çeşitli Avrupa kulüplerinden kendisine iletilen Szalai ile ilgili tekliflerin çoğunu reddettiği öğrenilirken Macar oyuncu için istediği bonservis ücretinin ise 20 milyon euro olduğu öğrenildi.

Son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Napoli yetkilileri 23 yaşındaki genç oyuncu için Fenerbahçe kulübünün kapılarını çalarken iletmiş oldukları 14 milyon euroluk teklif kabul görmemişti.

Macaristan Milli takımı ile EURO 2020'de başarılı bir performans sergileyen Attila Szalai turnuva boyunca adeta değerine değer kattı.

Hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili konuşan 23 yaşındaki oyuncu Attila Szalai yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Ben Fenerbahçe'deyim. Fenerbahçeliyim ve kontratım da devam ediyor. Kendimi en iyi liglerde oynarken hayal ettiğim açık. En iyi liglerde oynamak için her gün çalışıyorum. Fenerbahçe, istediği gibi bir teklif aldığını söyleyene kadar Fenerbahçe'de kalacağım. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal