Fatma Yavuz kimdir, ne demişti? Fatma Yavuz İBB İnanç Masası'ndan neden kovuldu?

Diyanet'ten ihraç edilen Fatma Yavuz daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nde İnanç Masası biriminde göreve başlamıştı. Fakat, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği kararla İnanç Masası'ndan da kovuldu. Bunun üzerine Fatma Yavuz'un İnanç Masası'ndan neden kovulduğuna dair araştırmalar yapılmaya başlandı. Fatma Yavuz İBB İnanç Masası'ndan neden kovuldu? Fatma Yavuz'dan bu duruma ilişkin açıklama geldi.

22.03.2022-15:49 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-15:49) Fatma Yavuz kimdir, ne demişti? Fatma Yavuz İBB İnanç Masası'ndan neden kovuldu?

Yapmış olduğu çıkışlardan dolayı Diyanet'ten ihraç edilen Fatma Yavuz, daha sonra İBB İnanç Masası'nda göreve başladı. Ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun verdiği talimatla birlikte buradaki görevinden de alındı.

Fatma Yavuz İBB İnanç Masası'ndan neden kovuldu?

İBB'de İnanç Masası'nda göreve başlamasının ardından İBB Başkanı'nın verdiği kararla görevden apar topar uzaklaştırılan Yavuz, sosyal medya hesabı üzerinden bu duruma açıklama getirdi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın mobingine maruz kaldığını öne süren Fatma Yavuz, yaptığı paylaşımla İmamoğlu'na seslendi. Paylaşımında, "İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın mobingi sonucunda işten çıkarıldım. Sn. Başkanım Ekrem İmamoğlu size ulaşmama engel oldular. Lütfen benimle irtibata geçiniz. Bu bir infazdır" ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde de dünya evine giren Fatma Yavuz, düğününde misafirlerine alkol servis etmesi üzerine tepki toplamıştı. Bu konuya ilişkin olarak Fatma Yavuz, yine sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak tepki çeken duruma açıklık getirdi. Yavuz paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Misafirlerimizden arzu edenlere alkol servisi yaptık. Çünkü yaşam tarzına saygı lafla değil eylemle gösterilmesi gereken bir şeydir".

Fatma Yavuz

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal