Fatma Yavuz, kaç yaşında, aslen nereli? Fatma Yavuz neden gündem oldu, düğününde ne oldu?

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Fatma Yavuz'un düğününde alkol servisi olması eleştiri yağmuruna tutuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnanç Masası biriminde hizmet veren Fatma Yavuz hakkında araştırmalar hız kazandı. Fatma Yavuz kimdir, Fatma Yavuz kaç yaşında, nereli ve kiminle evlendi sorularına yanıt arayan vatandaşlar için detaylara haberimizde yer verdik.

14.03.2022-16:45 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-16:50) Fatma Yavuz, kaç yaşında, aslen nereli? Fatma Yavuz neden gündem oldu, düğününde ne oldu?

İBB'de görev yapan Fatma Yavuz geçtiğimiz günlerde nikahında alkol servisi yapılmasıyla gündeme geldi. Bu durum sosyal medyada çok konuşulmasıyla Fatma Yavuz kimdir soruları sıklık kazandı. Konu hakkında birçok kişi tarafından yorum gelmesi üzerine Fatma Yavuz kendi resmi sayfasından açıklamada bulundu. İşte, İBB İnanç masasında görev alan Fatma Yavuz hakkında detaylar haberimizde. 

Fatma Yavuz kimdir?

Sosyal medya üzerinden en çok konuşulan olay haline gelen Fatma Yavuz'un nikahında alkol dağıtılması eleştirilere neden oldu. Bu nedenle Fatma Yavuz kendi hesabından paylaştığı video ile açıklamasını yaptı.  "Misafirlerimizden arzu edenlere alkol servisi yaptık, çünkü yaşam tarzına saygı, lafla değil eylemle gösterilmesi gereken bir şeydir. Nas diyor ki: 'Vela teziru vaziraten vizra uhra' (Hiç kimse bir başkasının günahını yüklenmez)" ifadelerini kullandı.

Fatma Yavuz kimdir? 

2019 yılında İslamiyet'e aykırı söylemlerini bulunan Yavuz, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ihraç edilerek görevden alınmıştı. Bunun üzerine İBB'ye işe başlayan Fatma Yavuz'un paylaştığı videoda ''Muhafazakarların, seküler dostlarına borcudur.'' ifadeleri kullanan Fatma Yavuz'un nikahında alkol servisinin hayali olduğunu bunu normal karşılamasıyla üzerine 'Melekler 'Sen çok yakın oturmuşsun sana da günah yazıyoruz' demiyor.' açıklaması herkesi şaşkınlığa uğrattı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal