Fatih Terim'in Yardımcısı Galatasaray'a Veda Etti

Galatasaray Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, sosyal medya hesabından, sarı-kırmızılılara veda etti ettiğini duyurdu.

01.06.2021-20:28 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-20:28) Fatih Terim'in Yardımcısı Galatasaray'a Veda Etti

Galatasaray’da yaprak dökümü başkanlık seçimlerinden önce başladı. Galatasaray'da yardımcı antrenörlerden Ümit Davala’dan sonra Levent Şahin de ayrıldığını açıkladı. Galatasaray’da yoluna devam edip etmeyeceği  konusunda seçimli genel kurulun ardından netleşecek olan Fatih Terim, yeni başkan ve yönetim kuruluna göre yolunu belirleyecek.

VEDASINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcılarından biri olan Levent Şahin, sözleşmesinin sona ermesinden sonra sarı-kırmızılılara veda ettiğini paylaştı. Sosyal medya hesabından vedasını duyuran Şahin, "Büyük Galatasaray Ailesine, tarihi başarılarla dolu, her şeyin en iyisini hak eden bir camiaya 3,5 yıl emek vermiş olmaktan hem gurur hem de mutluluk duyuyorum. Emeklerin karşılığı olan başarılarda bir nebze payımın olmasının verdiği huzur ile yoluma devam ediyorum’’ diyerek ifadesinde şunları da kullandı; ''Bu sürede Galatasaray'ın bana kattığı değerleri, ömrüm boyunca unutmayacağım. Galatasaray'a hizmet etmiş bir kardeşiniz, ağabeyiniz, arkadaşınız ve yardımcı antrenör olarak benim için çok fazla anlam ve değere sahip saygıdeğer Fatih Terim hocama, çalışma arkadaşlarıma, futbolcu kardeşlerime, sarı kırmızı renklere gönül vermiş büyük Galatasaray taraftarına teşekkür ederim''.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal