Fatih Terim Ve Arda Turan Başkanlık Seçiminde Gerginliğe Sebep Oldu

Galatasaray'da tarihi seçime sayılı günler kala başkan adayları Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu arasında gerginlik çıktı.

29.05.2021-19:40 - (Son Güncelleme: 29.05.2021-19:40) Fatih Terim Ve Arda Turan Başkanlık Seçiminde Gerginliğe Sebep Oldu

Galatasaray'da heyecanla beklenen seçime sayılı günler kala başkan adayı olan Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu, Ünal Aysal'ın otelinde toplantıda yaptı. Toplantının gündem maddesi iki adayın seçimlere ortak liste ile girmesi oldu ancak beklendiği gibi olmadı. Elmas’ın daha önce söylediği, "Fatih Terim de Arda Turan da dükkanın sahibi" sözüne karşılık olarak, "Bu kulübün tek sahibi Ali Sami Yen" yanıtını alması toplantıyı terk etmesine neden oldu.

Galatasaray'da merak edilen kritik toplantıdan beklenen sonuç çıkmadı. Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu'nu ortak listeyle seçime girmeye ikna etme çalışmaları, ikilinin toplantıda tartışmasıyla sonlandı.

"BU KULÜBÜN TEK SAHİBİ ALİ SAMİ YEN"

Sabah'ın haberine göre, var olan yönetim ve Adnan Polat destekli Yiğit Şardan'ın başkanlığı kazanmasını istemeyen grubun gayretleri olumsuz sonuçlandı. Burak Elmas'ın, "Ben 44 kişiye söz verdim. 3 yıldır neredeydiniz" sözüyle gerginlik başladı. Toplantıyı terk eden Elmas'ı Adnan Öztürk tekrar getirmeyi başardı. Bu kez de söz Elmas'ın söylediği, "Fatih Terim de Arda Turan da dükkânın sahibi" cümlesine geldi. Elmas'a "Bu kulübün tek sahibi Ali Sami Yen" yanıtıyla karşılık verildi.  Gerginleşen ortamdan Burak Elmas dönmemek üzere toplantıyı terk etti.

"ORTAK HAREKET ETMEYECEĞİZ"

Burak Elmas'ın seçime yön verecek bu önemli toplantıyı terk etmesinden sonra kurullarında yer alan isimler sosyal medya üzerinden mesaj yayınladı. Elmas'ın ekibi, "Uzun zamandır hazırlanıyoruz. Hiçbir adayla ortak hareket etmeyeceğiz" sözlerini kullandılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal