Fatih Terim’den Taraftarlara Müjde!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 1-0 mağlup oldukları Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından kendilerini tezahüratlarla karşılayan taraftarların jestine jest ile karşılık vermeyi planlıyor.

11.04.2018-09:57 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-09:58) Fatih Terim’den Taraftarlara Müjde!

Tecrübeli teknik adam, Ankara deplasmanından 1-0 mağlubiyetle ayrıldıkları Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından, taraftarların takım otobüsünü karşılama jesti ve desteğine Başakşehir karşılaşması öncesi bir antrenmanı taraftara açarak karşılık vermek istiyor.

Fenerbahçe deplasmanı öncesinde Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşen son antrenmanın kapılarını taraftara açan ve yaklaşık 30 bin taraftarla takımını buluşturan tecrübeli teknik adam, bu defa sarı kırmızılı taraftarlarla takımını Florya Metin Oktay Tesislerinde buluşturmayı planlıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında evinde Başakşehir’i konuk edecek sarı kırmızılı ekibin hafta içindeki bir antrenmanını taraftara açacak olan Terim, bu sayede hem taraftarla takım arasında büyük bir sinerji oluşturup hem de oyuncularının moral ve motivasyonunu yükseltecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal