Fatih Terim’den Muslera İtirafı!

Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim, Rizespor karşılaşmasında ayağı kırılan Muslera'yı ameliyatının sonrasında hastanede ziyaret etti. Deneyimli teknik direktör hastaneden giderken basın mensuplarının sorularını cevapladı.

16.06.2020-14:12 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-14:09) Fatih Terim’den Muslera İtirafı!

Çaykur Rizespor karşılaşmasının 15. dakikasında ağır bir şekilde sakatlanan ve ayağında 2 kırık oluşan Muslera, doğum gününde ameliyat oldu. 3 saat süren ameliyatın sonrasında odaya götürülen Muslera'yı Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim hastanede ziyaret etti.

Deneyimli hoca hastaneden giderken de basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İşte Terim'in ziyaret sonrası açıklamaları şu şekilde:

"Geldik, hem doğum gününü kutladık, hem de geçmiş olsun ziyaretimizi yaptık Muslera'ya. Ameliyatı da çok başarılı geçmiş. Olabilecek en iyi durumda şu anda. Muslera, 2011'de bize geldiğinden bu yana her hareketiyle Türkiye'de çok sevilen bir futbol figürü. Ülkemizin bu konulardaki hassasiyetini başka bir ülkede görmüyorum"

"Muslera, bizim adımıza çok önemli şeyler ifade ediyor. Eksikliğini hissedeceğiz. Allah beterinden saklasın."

Kulüp doktoru Yener İnce’den Muslera'nın son durumunu ile ilgili bilgi geldi.

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce ise başarılı file bekçisinin ameliyatı ile ilgili açıklamalarda buludnu ve "Muslera'nın ameliyatı çok iyi geçti, herhangi bir sorun yok. Ne zaman döner? Bir süre veremeyiz! Emre Akbaba 6 ayda döndü ama Muslera için tam bir süre vermek doğru değil. Muslera 34 yaşında ama fiziksel yaşı 20! Muslera 34 yaşında ama uzun vadeli bir sorun olacağını düşünmüyorum, en kısa süre içerisinde aramızda olmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal