27.12.2021-17:37 (Son Güncelleme:27.12.2021-17:37)


1

Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Volkan Demirel, Süper Lig'in ilk yarısını mağlubiyet görmeden tamamlamayı başardı. İstanbul ekibinde sadece 3 maça çıkan Volkan Demirel'in yaşadığı pek çok talihsizliklere rağmen gösterdiği performans alkış aldı.



2

Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Volkan Demirel'in, İstanbul ekibiyle olan macerası çok hızlı başladı. İstanbul ekibinde ilk 3 maçında geçer not alma başarısı gösteren Volkan Demirel, İstanbul takımındaki ilk 3 maçında geçer not alma başarısı gösterdi.



3

Süper Lig'de Göztepe karşısında aldığı galibiyetin ardından efsane olduğu takım Fenerbahçe karşısına çıkan Volkan Demirel, 38.dakikadan itibaren 9 kişi oynadığı karşılaşma sonrası maçtan 1-1 eşitlikle ayrıldı.



4

Volkan Demirel son olarak ligin ilk yarısının son haftasında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak devreyi mağlubiyet görmeden bitirdi. Emekli kaleci Volkan Demirel yönetiminde 3 karşılaşmada 5 puan alan Fatih Karagümrük, 27 puanla ligde 11. sırada kendisine yer buldu.



5

Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Volkan Demirel'in peşini talihsizlikler bırakmadı. Son olarak İstanbul ekibinde bu sezon 17 lig maçında süre alan kanat futbolcusu Ahmed Musa ve takımın diğer önemli futbolcusu Yann Karamoh. maçın oynandığı gün gelen açıklama sonrası koronavirüs salgını şüphesi nedeniyle Aytemiz Alanyaspor karşısında forma şansı bulamadı.



6

İstanbul ekibi, Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesinde Yann Karamoh'dan 3 gol, 1 asist, Ahmed Musa'dan ise 1 gol ve 2 asistlik katkı almıştı. Volkan Demirel'in tüm bu aksiliklere rağmen İstanbul ekibi başında mağlubiyet görmemesi büyük takdir topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR