02.12.2021-10:51 (Son Güncelleme:02.12.2021-17:42)


1

1- Kapı Tokmağı

1- Kapı Tokmağı

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan derbide Volkan Demirel'e Trabzonspor tribünlerinden kapı tokmağı fırlatılmıştı.



2

2- Kaldırım Taşı

2- Kaldırım Taşı

Volkan Demirel'e yine 5 sene evvel oynanan aynı Trabzonspor maçında kaldırım taşı fırlatılmıştı.



3

3- Rakı Şişesi

3- Rakı Şişesi

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 2011 yılında oynanan derbide kaleciye Galatasaray tribünlerinden rakı şişesi atılmıştı.



4

4- Cep Telefonu

4- Cep Telefonu

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 2017 yılında oynanan derbide Volkan Demirel'e Galatasaray tribünlerinden cep telefonu fırlatışmıltı. Volkan Demirel'e cep telefonu fırlatan kişiler yakalanmıştı.



5

5- Spor Ayakkabı

5- Spor Ayakkabı

Fenerbahçe'nin yine Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı bir derbide Volkan Demirel'e tribünlerden spor ayakkabı fırlatılmıştı.



6

6- Patlıcan ve Modem

6- Patlıcan ve Modem

Volkan Demirel'e Fenerbahçe'nin attığı gole sevinmesinden sonra Trabzonspor tribünlerinden patlıcan ve modem fırlatılması da büyük gündem olmuştu.



7

7- Bozuk Para ve Çakmak

7- Bozuk Para ve Çakmak

File bekçisi Volkan Demirel'e ezeli takımlarla oynanan deplasman maçlarında pek çok kez bozuk para fırlatıldı.



8

8- Çakı

8- Çakı

Volkan Demirel'e fırlatılan bir başka tehlikeli yabancı madde ise çakı oldu.



9

9- Kale Direği

9- Kale Direği

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'e atılan ve en çok dikkat çeken yabancı cisim ise kale direği oldu. Fenerbahçe'nin, yine Trabzonspor deplasmanında oynadığı 2014 yılındaki olaylı derbide Trabzonspor tribünlerinden Volkan Demirel'e kale direği atılması söz konusu olmuştu. Oynanan olaylı maç yaşanan büyük olaylar nedeniyle yarıda kalmıştı. Karşılaşma Türk futbol tarihinin en olaylı maçlarından birisi olarak kayıtlara geçti.



10

10- Sis Bombası

10- Sis Bombası

Volkan Demirel'e, Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin deplasmanda oynadığı bir karşılaşmada sis bombası atılmıştı. Atılan madde büyük gündem olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR