02.12.2021-10:19 (Son Güncelleme:02.12.2021-10:19)


1

Spor Toto Süper Lig'de yenilgi yüzü görmeden liderlik koltuğunda bulunan ve en yakın takipçisine tam 10 puanlık bir fark atmış durumda olan Trabzonspor, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde kadrosunu yapacağı takviyelerle güçlendirmek istiyor.



2

Trabzonspor'da Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Başkan Ahmet Ağaoğlu arasında geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen transfer zirvesinde Spor Toto Süper Lig'de Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde yapılacak olan hamlelere karar verildi.



3

Teknik Direktör Abdullah Avcı, sol bek bölgesine mutlaka bir transfer istediğinin altını çizerken yönetime ise iki isim verdi. Sivasspor forması giyen Uğur Çiftçi ve İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'dan Georgios Kyriakopoulos isimlerini yönetime ileten Avcı, bu iki isimden birinin kadrosuna katılmasını istedi.



4

Uğur Çiftçi transferinde istediği sonuca ulaşamayan Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istediği bir diğer isim olan Georgios Kyriakopoulos ismine yöneldi.



5

İtalyan ekibi Sassuolo ile Georgios Kyriakopoulos transferi için görüşmelere başlayan bordo mavili yönetim 25 yaşındaki genç oyuncunun transferi için masaya oturdu.



6

Georgios Kyriakopoulos ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor, İtalyan ekibinin yönetimiyle gerçekleştirdiği görüşmelerde de büyük bir ilerleme kaydederek büyük ölçüde anlaşma sağladı.



7

Yunan oyuncu Georgios Kyriakopoulos transferi için Sassuolo ile 1 milyon euroluk bonservis ücreti konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlayan Trabzonspor'un büyük bir sürpriz yaşanmaması halinde transfer döneminin açılması ile birlikte anlaşmayı resmen açıklaması bekleniyor.



8

2019-2020 sezonunda Yunanistan Ligi ekiplerinden Asteras'tan 500.000 euroluk bonservis ücreti ile İtalyan ekibi Sassuolo'ya transfer olan Georgios Kyriakopoulos, 59 karşılaşmada forma şansı bulurken bu karşılaşmalarda 1 gol ve 5 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR