02.12.2021-10:11 (Son Güncelleme:02.12.2021-10:29)


1

Sarı kırmızılılar ocak ayı transfer dönemi transferi için kolları sıvarken, sarı kırmızılılarda gündeme yeniden Mısırlı yıldız Trezeguet geldi.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da devre arasında kanat bölgesi için takviye yapmayı planlayan sarı kırmızılılarda gündeme çok tanıdık bir isim geldi.



3

Galatasaray, Fatih Terim'in eskiden beri çok istediği Mahmoud Trezeguet için harekete geçti. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın formasını terleten Mısırlı yıldızın kulübü tarafından gözden çıkarıldığı ve bunun üzerine futbolcunun menajerinin Galatasaray ile görüştüğü öğrenildi.



4

Mısırlı yıldız uzun süren sakatlığının ardından ekim ayı ortasında idmanlara başlamıştı. Trezeguet'in de Galatasaray'a gelmeye çok sıcak baktığı belirtiliyor. İngiliz basını, Aston Villa Teknik Direktörü Steven Gerrard'ın planlarında Mısırlı yıldızın bulunmadığı ve devre arasında ayrılık yaşanacağını aktardı.



5

Sözleşmesi 2023 yılında bitecek olan Mahmoud Trezeguet'in fiyatının 4-5 milyon Euro seviyelerine kadar indiği de gelen başka bilgiler arasında.



6

2017-2019 arasında Kasımpaşa'da 71 maça çıkan 27 yaşındaki Mahmoud Trezeguet 25 gol kaydederken 17 kez de asist yapmıştı. Futbolcu sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR