27.12.2021-17:24 (Son Güncelleme:27.12.2021-17:24)


1

Galatasaray'da 25 yaşındaki oyuncu Oğulcan Çağlayan'ın transfer süreci uzunca bir süre gündemden düşmemişti. Sarı kırmızılılar ile Oğulcan'ın eski takımı Çaykur Rizespor arasında gerilim uzunca bir süre devam etmişti. Uzunca bir süre lisans problemini çözemediği için formasından uzak kalan Oğulcan Çağlayan geçtiğimiz haftalarda formasına kavuşmuştu.



2

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Altay, sarı kırmızılıların 25 yaşındaki oyuncusu Oğulcan Çağlayan'a talip oldu.



3

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isterken Galatasaray'da forma giyen Oğulcan Çağlayan'ı kadrosuna katmak istediğini siyah beyazlı yönetime iletti.



4

Galatasaray yönetimi ile temasa geçen Altay yetkilileri Oğulcan Çağlayan'ı kiralık olarak kadrosuna katabilmek adına pazarlıklara başladı.



5

Oğulcan Çağlayan'ı kiralık olarak kadrosuna katıp düzenli oynatma garantisini sunan Altay yönetiminin Oğulcan'ın gelişimi açısından bu transferin sarı kırmızılı ekibe yararlı olacağını düşünyor.



6

Satın alma opsiyonu olmadan Ocak ayında sezon sonuna kadar kiralık bir şekilde kadrosuna katmak için resmi teklifini Galatasaray'a ileten Altay yönetiminin bu teklifin dönüşünü beklediği öğrenildi.



7

Galatasaray yönetiminin Oğulcan Çağlayan'ın Altay'a kiralık olarak transferine sıcak baktığı öğrenilirken son kararı teknik direktör Fatih Terim'in vereceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR