Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Andrea Pirlo'dan dikkat çeken açıklamalar geldi!

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün anlaşmaya vardığı ünlü İtalyan teknik adam Andrea Pirlo yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Futbol adamı sözlerinde, 'Bu takımda başka İtalyanların oynadığını da gördüm, o yüzden de takip ediyordum.' sözleri gündem oldu.

14.06.2022-12:31 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-12:44)

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. İstanbul ekibinde son olarak takımın başına ünlü İtalyan teknik adam Andera Pirlo getirilmişti. İtalyan futbol adamıyla yapılan anlaşma büyük yankı uyandırırken, Pirlo'dan ise basın toplantısında dikkat çeken açıklamalar geldi. Pirlo verdiği röportajda Karagümrük'ü seçme nedeni ve geleceği hakkında dikkat çeken ifadelere yer verdi.

Sözleriyle dikkatleri üzerine çekti

Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü Andrea Pirlo röportajında yaptığı açıklamada, 'Futbolcu çok seviyorum zaten Türkiyeyi de takip ediyrodum. Bu takımda başka İtalyanların oynadığını da gördüm, o yüzden de takip ediyordum. Birkaç hafta önce görüşmeler başladı. Bir sene durduktan sonra benim için Türkiye'ye gelmek önemliydi. Bu takım kendisini geliştirmek istediği için de ilgimi çekti. Önümüzdeki sene umarım çok fazla başarı elde ederiz. Hedefimiz bu. Başka takımlar benimle temas kurdu ama kabul etmedim.' şeklinde açıklamalarda bulundu. Pirlo'nun yaptığı açıklamalar taraftarların ise oldukça dikkatini çekti.

Pirlo'nun son açıklamaları çok konuşuluyor.

Teknik adamın kariyeri

Ünlü hoca teknik adam kariyerine Juventus U23 takımıyla başladı. Ardından Juventus A takımının başına geçti. Sonrasında bir dönem teknik adamlığa ara veren Pirlo sonrasında ise Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün yolunu tuttu. İtalyan hocanın Fatih Karagümrük ile yaptığı anlaşma bu anlamda büyük yankı uyandırdı. Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo'nun Süper Lig ekibiyle gelecek sezon nasıl bir performans ortaya koyacağı çok büyük merak konusu haline geldi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal