Fatih Terim Galatasaray'a dönecek mi?

2022-2023 sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da başkanlık seçimlerinin yapılıp Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasının hemen ardından adı Galatasaray ile özdeşleşen Fatih Terim'in takımın başına yeniden gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

14.06.2022-12:32 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-12:32) Fatih Terim Galatasaray'a dönecek mi?

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. 2022-203 sezonu öncesinde kulüp başkanlığı seçimlerini de gerçekleştiren Galatasaray, başkan olarak Dursun Özbek'i seçti ve yoluna Özbek ile devam etmeye karar verdi.

Yeni sezon öncesi seçime giden ve Dursun Özbek'i başkan olarak koltuğa oturtan Galatasaray'da, seçimlerin hemen ardından sıcak saatler yaşanmaya başladı. Bu gelişmeler arasında ise en çok konuşulan konu adı Galatasaray'la özdeşleşen Fatih Terim'in yeniden dönüşü oldu. Peki, Fatih Terim Galatasaray'a dönecek mi? İşte, yanıtı merakla beklenen bu sorunun detayları.
Fatih Terim Galatasaray'a dönecek mi

Fatih Terim Galatasaray'a dönecek mi?

Başkanlık seçimlerini tamamlayan, diğer taraftan da yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Galatasaray, ilk önce teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmak istiyor. Bu güne kadar bir çok teknik hocayla görüşmeler yapan sarı-kırmızılı yönetimin tecrübeli hoca Fatih Terim'i yenide takımın başına getirip getirmeyeceği özelikle taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Bu meraklı bekleyişin hemen ardından yaşanan sıcak bir gelişime gündeme bomba gibi düştü. Sarı-kırmızılı camiada gündemi sarsan iddia ise Fatih Terim'in takımın başına yeniden gelmesinin mümkün olmadığı yönündeydi.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin eski yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, yaptığı bir açıklamada teknik hoca Fatih Terim'in tekrar takımın başına geçmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Nazifoğlu konuşmasında Fatih Terim'in göreve dönmeyeceği konusunda herhangi bir bilgisinin olmadığını belirtirken tek bir konuda bilgisi olduğunu, onun da Dursun Özbek yönetiminin Fatih Terim ile ilgili bir tasarrufunun olmadığı yönünde olduğunu aktardı. Nazifoğlu, açıklamasının devamına takımın başına Alman veya Türk modelinin geçebileceği ifadelerini de ekledi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal