Fatih Aksoy'dan Transfer Açıklaması! 'Beşiktaş'ta Kalmak İstiyorum'

Sivasspor'a kiralık olarak gönderilen ve bonservisi Beşiktaş'ın elinde olan Fatih Aksoy, bir Instagram canlı yayınında Beşiktaş ve Sergen Yalçı hakkında açıkalamalarda bulundu.

01.05.2020-13:26 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-12:59) Fatih Aksoy'dan Transfer Açıklaması! 'Beşiktaş'ta Kalmak İstiyorum'
Sivasspor'a kiralık olarak gönderilen ve bonservisi Beşiktaş'ın elinde olan Fatih Aksoy, bir Instagram canlı yayınında Beşiktaş ve Sergen Yalçı hakkında açıkalamalarda bulundu.

İşte Fatih Aksoy'un konuşmaları:

"Benim yaşıma yakın Türk oyuncuların Avrupa'da başarılı olması benim içimdeki ateşi de yaktı. Elbette Avrupa'da oynamak isterim. Türkiye'de en büyük hayalim ise Beşiktaş'ta sürekli oynamak ve kazanılacak şampiyonluklara katkı vermek. Sonrasında da umarım takım kaptanı olabilirim."

SERGEN HOCANIN GÖZÜNE GİRMEK İSTİYORUM

"Sezon bittiğinde Beşiktaş yönetiminin ve teknik direktörün kararı önemli. İlk hedefim Beşiktaş kampına giderek elimden geleni yapmak ve sonrasında o formasıyla süre almak ve oynamak istiyorum. Rıza hocanın üstümde emeği çok ama benim elimde olan bir şey yok. Bu 8 maçtan sonra Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Sergen hocanın gözüne girmek istiyorum. Sonrasında kararı veririz diye düşünüyorum. Sivasspor ile şampiyonluk yaşayıp gelecek sezon Beşiktaş'a hizmet etmek istiyorum"
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal