Facebook Çöktü, Çin'de İnsanların Üzerine Gökten İHA Yağdı!

Dün akşam saatlerinde tüm dünyada yaşanan Facebook, WhatsApp ve Instagram'da meydana gelen bağlantı problemi nedeniyle internet kesintisi yaşandı, onlarca insanın üstüne İHA düştü.

05.10.2021-09:57 - (Son Güncelleme: 05.10.2021-13:59)

Dün akşam, Facebook, WhatsApp ve Instagram'da yaşanan uzun süreli bağlantı problemi internet kesintilerine neden oldu. Çin’de onlarca insanın üstüne İHA düştü.

Dün akşam saatlerinde tüm dünyada Facebook, WhatsApp ve Instagram sitelerinde yaşanan erişim problemi, internet servis sağlayıcılarında da aksamaya neden oldu. Milyonlarca insan mağdur oldu.

FACEBOOK ÇÖKÜNCE İNTERNET HİZMETLERİNDE DE KESİNTİ YAŞANDI

Facebook tarihi boyunca yaşanmış en büyük kesinti olduğu iddia edilen problem ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Tüm dünyada eş zamanlı olarak yaşanan bağlantı kesintisi, internet hizmetlerinin de aksamasına neden oldu.

İnternet hizmet sağlayıcılarında meydana gelen kesintiler nedeniyle Çin'de büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

ÇİN'DE İNSANLARIN TEPESİNE GÖKTEN İHA'LAR YAĞDI

Çin'de yoğun kalabalığın bulunduğu bir cadde üzerinde görev yapmakta olan İHA'lar, internet hatlarının kesilmesi sonucunda kontrolden çıkarak teker teker izleyicilerin üzerine düşmeye başladı.

OLAY ANI KAMERALARA YANSIDI

Uçmakta olan İHA'ların sorun başladıktan sonra park halindeki bazı araçların üzerine birer birer düştüğü görülürdü.  Yaşanan korku dolu anlar bir cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal