FA Cup’ta erken final: Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İngiltere FA Cup yarı final maçında Manchester City ile Chelsea karşıya karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusu merak edilirken karşılaşmanın yayın bilgileri araştırma konusu oldu. Peki Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

20.04.2024-17:59 - (Son Güncelleme: 20.04.2024-17:59) FA Cup’ta erken final: Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Manchester City ile Avrupa kupalarına katılma hedefi taşıyan Chelsea, İngiltere FA Cup’ta yarı finalde karşılaşacak. Real Madrid karşısında Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Manchester City ile hayal kırıklığı derecesinde bir sezon yaşayan Chelsea’nin mücadelesini milyonlarca futbol sever takip edecek. Peki Manchester City-Chelsea maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Manchester City Chelsea maçı 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 19.15’te Wembley Stadyumu’nda oynanacak. Kritik karşılaşma Tivibu Spor 1 ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

FA Cup’ta erken final: Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

City, taraftarını teselli etmek istiyor

Real Madrid'e karşı aldıkları yenilgiyi unutturmak isteyen Manchester City, galibiyet için sahaya çıkıyor. Mavi-beyazlılar, FA Cup çeyrek final mücadelesinde sahasında Newcastle United'ı 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Manchester City'de kritik karşılaşma öncesinde takımın en skorer oyuncuları Erling Haaland, Phil Foden ve Julian Alvarez oldu.

Chelsea, Avrupa’ya açılan yolu kovalıyor

Premier Lig'de sezonun hayal kırıklığı olarak nitelendirilen Chelsea, şampiyonluk yarışından uzak kaldı. FA Cup çeyrek finalinde evinde Leicester City'i konuk eden mavi-beyazlılar, rakibini 4-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal