Acun Ilıcalı beklenen açıklamayı yaptı: 2024 Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak?

Survivor All Star 2024’te yavaş yavaş final havasına girilmeye başlandı. Seyircilerin merakla beklediği birleşme partisinin ne zaman yapılacağı konusunda gerekli açıklama ise Acun Ilıcalı’dan geldi. Peki Acun Ilıcalı beklenen açıklamayı yaptı: 2024 Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

20.04.2024-17:42 - (Son Güncelleme: 20.04.2024-17:42)

TV8 ekranlarının sevilen programı Survivor All Star 2024’te birleşme partisinin ne zaman yapılacağı sorusu vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Milyonlarca seyirciyi heyecanlandıran tanıtım fragmanında Demet Akalın ile Okan Kurt’un görülmesi sonrasında 2024 Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak? sorusu arama motorlarından yoğun şekilde sorgulanmaya başlandı. 

2024 Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak?

Survivor'da yer alan Demet Akalın, yarışmacılar Yasin, Merve, Aleyna ve Nagihan'la birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaştı. Survivor All Star'da birleşme partisi için belirlenen tarih, geçtiğimiz günlerde açıklandı ve 21 Nisan olarak belirlendi. 

Acun Ilıcalı beklenen açıklamayı yaptı: 2024 Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak?

Acun Ilıcalı, birleşmenin 21 Nisan'da gerçekleşeceğini duyurarak, "Bayramda iletişim ödülü koymadık, bunun sebebi de bayramın hepimiz için çok özel olduğu ve bu yüzden de bütün yarışmacılarımıza mesaj hakkı veriyoruz. 3'er dakika mesajlaşacaksınız, en azından aile tarafıyla gerçekleştireceksiniz." şeklinde konuşmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal