Eyeliner Nasıl Yapılır?

Kusursuz bir eyeliner biz kadınların tek isteği makyajda kuşkusuz. Ayrıca eyelinera olan aşkımızın kadınların zor şeylere olan düşkünlüğünü de güzelce açıklıyor bence. Ancak kusursuz bir eyeliner çekebilmek için ise el yatkınlığına, pratiğe ve doğru tekniklerle ihtiyacımız var.

22.06.2020-15:22 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:19) Eyeliner Nasıl Yapılır?

"Eyeliner nasıl yapılır?" denildiğinde kabul etmeli ki o gördüğümüzde muhteşem dediğimiz eyelinerlar o kadar da kolay yapılmıyor. Ancak doğru ürün ve teknikleri birlikte kullandığından hayalini kurduğun kedi gözü makyajlarını yapmak artık sana o kadar da uzak olmayacak. Deneyip deneyip eyelinerda istediğin başarıya ulaşamıyorsan birde bizim yöntemlerimizi denemelisin. Eyeliner nasıl yapılır dendiğinde İşte;

Kolay Eyeliner Sürmek

Artık kusursuz bir göz makyajı için saatlerinizi tüketmenize gerek yok. Göz kapağınıza nude farınızı sürüp eyelinerınızı çekip maskaranızı da sürdüğünüzde işte mükemmel makyajınız hazır. Öncelikle göz makyajınıza başlamadan önce göz kapağınızı göz makyajına hazırlamalısınız. Makyajdan önce süreceğin krem far hem makyajının uzun süre bozulmamasını sağlayacak hem de göz kapağındaki eşitsizliği dengeleyerek göz kapağına güzel bir baz hazırlayacaktır. Eyeliner seçerken nelere dikkat etmeli? dendiğinde ise bu biraz da kişiden kişiye değişkenlik göstermektedir. Zamanla denedikçe elinizin en rahat olduğu eyelinerı bulacak ve ona alışacaksınız bunun için birkaç farklı deneme yapmalısınız. Ancak ince uçlu eyelinerlar daha pratif ve daha doğal bitişler sağlayabiliyor bunu söyleyebiliriz. Eliniz biraz alıştığından ise ultra ince uçlu eyelinerlar imdadınıza koşacak ve makyajınızda mükemmel bitişler sağlayacaktır. Yoğun pigmenti ile tek seferde kusursuz ince çizgiler çizmenize olanak verecektir bu eyeliner çeşidi.

Kolay eyeliner nasıl yapılır?

Öncelikle kolay eyeliner yapabilmek için eyeliner çekmeye kuyruk bölümünden başlamanız gerekir. Kuyruğunu çektikten sonra kirpik dibinden başlayarak ince bir çizgi çekip bunu kuyruk ile birleştirmeniz gerekir. Eyeliner uygulamasına yeni başlayanlar ise eyeliner çekerken önce bir çizgi çektikten sonra isterlerse sonradan kalınlaştırabilirler. Ilk olarak kalın bir çizgi uygulandığında hata yapma olasılığınız daha yüksek bir oranda olacaktır. Son olarak göz pınarından tek bir hareketle kuyruk ucuna kadar tekrar biz çizgi çekmelisiniz ve işte bu kadar basit. Eyeliner çekme yöntemlerini bilirseniz eğer işiniz bu kadar basit işte.

Kalem eyeliner nasıl sürülür?

Eğer likit eyeliner sürerken yapamamaktan endişe duyuyorsanız ilk önce göz kalemi ile ince bir taslak oluşturup sonra eyelinerınızı sürebilirsiniz. Eğer eyeliner kalemi ile buğulu bir görünüm kazandırmak istiyorsanız da göz makyajınıza, kalem eyelinerı kirpik diplerine uygulayarak doğal görünmesini ve dağıtarak buğulu görünmesini sağlayabilirsiniz.

Son olarak eyeliner nasıl yapılır yazımıza size bir de evde yapabileceğiniz doğal eyeliner yapımı tarifi vermek istiyoruz.

Malzemeler:

  • ½ çay kaşığı aloe vera
  • 2 kapsül aktive edilmiş kömür

Bu iki malzemeyi küçük bir kapta karıştırarak kendi eyelinerınızı yaratabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal