Rüyada Üzülmek

Bilinçaltımız, çoğunlukla bizi acıdan korumak için bilinçsizce içerik depolar. Uzun vadede, bu çok fazla sorun yaratabilir. Bu üzüntü ve acı duyguları genellikle rüyada üzülmek gibi şekillerde ortaya çıkar ve bazen rüyanın içsel varlığımızdan acı çeken bir mesaj gönderdiğini anlamak zordur.

22.06.2020-15:22 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-15:21) Rüyada Üzülmek

Rüyalarımızın çoğu üzücü rüyalar olarak kabul edilir. Bu rüyaları görmemizin nedenleri çeşitli olabilir ve genellikle aklımızda olan ve bizi rahatsız eden bazı sorunları ortaya çıkarırlar.

Bu rüyalar genellikle duygularımız üzerinde güçlü bir etkiye sahiptir ve rahatsız oluruz.

Bazen mesaj açıktır ve özellikle benzer içeriğe sahip rüyalar tekrar tekrar devam ederse, onu takip etmek ve hayatımıza uygulamak bize bağlıdır.

Diğer durumlarda, detaylara bakılmaksızın rüyaları deşifre etmek daha zor olabilir.

Bu durumda, iyileşme sürecine başlayabilmeniz için cevapları bulmak ve bu rüyaları yorumlamak için çaba sarf etmeye değer.

Öncelikle yüzleşmeniz ve çözmeniz gereken sorunu tanımlamanız gerekir.

Rüyada Üzülmek

Rüyada üzülmek genellikle farkında olabileceğiniz ve bilmeyebileceğiniz gerçek hayat üzüntüsünden bahseder ve üzüntü yaşamınızın herhangi bir alanı ve yaşamınızın herhangi bir dönemi ile ilişkili olabilir.

Uzun zaman önce veya sadece son zamanlarda yaşadığınız bir şeyle ilgili olabilir, ancak bununla uğraşmanız önemlidir, çünkü farkında olmasanız bile aklınıza bir baskı uygular ve muhtemelen ilerlemenizi kısıtlar.

Üzücü rüyaların amacı, yaşadığımız bazı şeyleri kabul etmemizi ve geçmişte bırakmamızı sağlamaktır.

Bazen bırakma süreci en zorudur ve çoğumuz sorun çözülmeden unutuluncaya kadar sahip olduğumuz sorunları halının altına süpürmeye eğilimliyiz.

Bu tür gömülü sorunlar en beklenmedik anlarda ortaya çıkıyor ve hatta varlığını duyurmakla bile bizi şok ediyor.

İpucu: Rüya da üzülmek gibi.

Bilinçli olarak onlarla uğraştığımıza inanabiliriz çünkü artık onları görmüyoruz; bu yüzden ne kadar zor göründüğüne bakılmaksızın karşılaştığımız her zor durumla uğraşmak gerekir.

Rüyada üzülmek ve genel üzücü bağlamlarla ilgili rüya görmek farklı senaryolara sahip olabilir ve farklı mesajlar getirebilir. Rüyada üzücü duygular yaşıyor olabilirsiniz veya başka biri üzgün olabilir.

Rüyanızda başkasının üzüldüğünü görürseniz, rüya sizden diğer insanların duygularının farkına varmanızı ve yalnızca kendinize ve belirli durumlarda nasıl hissettiğinize odaklanmamanızı istiyor olabilir.

Bu rüya, farkında olmasanız bile size kendi üzüntünüzü hatırlatabilir.

Çalışmalar, gerçekte düşünceleri bastırmanın çoğu zaman rüyalarla gösterilmesini sağladığını göstermektedir.

Olumsuz düşüncelerini bastırmaya eğilimli insanlar, olumsuz duygularını ifade etme ve öfke, korku, üzüntü, kaygı, hayal kırıklığı, kızgınlık ve diğer benzer olumsuz duygular gibi üzücü zihin durumlarını ortaya çıkaran üzücü rüyalar eğilimindedir.

Bunlar tehlikeli çünkü ruhumuza zarar veriyorlar.

Üzücü rüyalar aracılığıyla keşfedilebilecek bir dizi farklı duygu vardır.

Bazen insanlar bazı durumlardan dolayı sahip oldukları suçluluk duygularının farkında olmazlar ve sonunda mesajı fark edene kadar aynı üzücü rüyaları görmeye devam ederler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal