Evlilik Teklifi 900 TL'lik Sosyal Mesafe Cezasıyla Bitti!

Adıyaman’da sevdiği kıza arkadaşları ile beraber meşaleli evlilik teklifi yapan gence, ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun davranmamaktan 900 lira ceza verildi.

08.09.2020-10:12 - (Son Güncelleme: 08.09.2020-10:05) Evlilik Teklifi 900 TL'lik Sosyal Mesafe Cezasıyla Bitti!

Hadise, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana geldi. Doğan Yücel adlı genç, kız arkadaşı İpek N.’ye tuhaf bir evlilik teklifi yapmak istedi.

Arkadaşlarıyla toplanan ve meşaleler yakan genç, 'Ömrüme ömür katanım, benimle evlenir misin' yazan pankart ile cep telefonundan görüntülü bir şekilde kız arkadaşına evlilik teklif etti.

Cep telefonuyla görüntülü olarak ettiği evlilik teklifine İpek N., ‘evet’ yanıtını verdi. Bu sırada emniyete ‘sosyal mesafe kurallarına uymayan kalabalık bir grup’ olduğu doğrultusunda ihbar gelince emniyet güçleri gençlerin olduğu yere gitti.

Emniyet, sosyal mesafe kurallarına riayet edilmemesi sebebiyle oradaki herkese ceza kesmek istedi fakat teklifi yapan genç, evlilik teklifi yapmak için arkadaşlarını kendisinin çağırdığını belirtip, cezanın kendisine verilmesini istedi. Emniyet memurları gence, 'sosyal mesafe kurallarına uymamaktan' 900 lira ceza verdi.

Doğan Yücel, bir senedir birliktelik yaşadığı kız arkadaşına evlilik teklifi etmesinin ardından, emniyet güçlerinin kendisine düğün hediyesi olarak ‘ceza’ verdiğini dile getirdi. Yücel, şu ifadeleri kullandı:

'Cep telefonundan görüntülü olarak evlilik teklifi yaptıktan sonra polisler geldi. Sosyal mesafeye uymadığımız için bize ceza keseceklerini söylediler. Kızın teklife evet cevabını verdiğini söyleyince, polis bana gülümseyerek o zaman sana düğün hediyesi olarak ceza keseceğiz dedi.

Hepimize kesecekti, ben sadece bana kesmelerini isteyince sadece bana kestiler. 900 TL ceza yedim ama hiç önemli değil. Evet cevabını aldım ama sosyal mesafe cezasından kurtulamadım, çokta mutluyum. Darısı bütün bekarlara olsun.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal