Evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman yapılacak? 2023 faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler, kimler alabilir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatlerinden birisi olan evlilik kredisi hakkındaki araştırmalar devam ediyor. 150 bin TL evlilik kredisi başvuru tarihi ve şartları hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman yapılacak? 2023 faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler, kimler alabilir? Soruların yanıtları haberimizde...

15.06.2023-18:01 - (Son Güncelleme: 15.06.2023-18:01)

İlk kez evlenecek çiftlere 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Faizsiz, 2 yıl ödemesiz ve 48 ay vade seçeneklerine sahip olan evlilik kredisi başvurularının ne zaman başlayacağını ve başvuru şartlarının neler olduğunu öğrenmek isteyen vatandaşlar internetten araştırmalarına hızlı ve yoğun bir şekilde devam ediyor. Peki Evlilik kredisi başvuruları başladı mı, ne zaman yapılacak? 2023 faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler, kimler alabilir? 

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı evlilik kredisi başvurularının ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi başvuruları başlar başlamaz detayları haberimizde yer alacak. 

Evlilik Kredisi

2023 faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler, kimler alabilir? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz. Ayrıca, Aile ve Gençlik Bankasının faaliyetleri arasında, çocukların eğitimi başta olmak üzere aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmetler de desteklenebilecektir.”

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal