Ateş Kuşları’na bomba transfer: Kara karakterinin canlandıracak isim netleşti

ATV ekranlarının sevilen dizisi Ateş Kuşları’nın oyuncu kadrosu önemli bir isimle daha da güçlenecek. Başarılı dizide Kara karakteriyle yer alacak oyuncunun adı belli oldu. İşte detaylar...

15.06.2023-17:54 - (Son Güncelleme: 15.06.2023-17:54) Ateş Kuşları’na bomba transfer: Kara karakterinin canlandıracak isim netleşti

İlayda Alişan, Burak Tozkoparan ve Hande Soral gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Ateş Kuşları dizisinin kaliteli oyuncu kadrosu yeni takviyelerle daha da güçlenecek. Alınan son bilgilere göre dizinin heyecanla beklenen karakterlerinden birisi olan Kara karakterini canlandıracak oyuncunun adı belli oldu.

Kara karakterinin canlandıracak isim netleşti

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; rolün seçimi için haftalardır sıkı bir cast çalışması gerçekleştirildi. Sonunda rol Ali Önsöz’ün oldu. Ali Önsöz daha önce Darmaduman ve Sana Söz gibi projelerde rol almıştı.

Ali Önsöz Ateş Kuşları

Dizinin yeni sezonda hikaye İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali) ve Ali Önsöz’ün (Kara) etrafında dönecek.

Ateş Kuşları yeni sezon yayınlanacak mı, ne zaman?

ATV’nin sevilen dizisi Ateş Kuşları’nın yeni sezonda da ekranlarda olacağı müjdesi verildi. Fakat dizinin yeni sezon tarihi konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Ateş Kuşları yeni sezon başlangıcının Eylül veya Ekim ayları arasında olması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal