Arda Güler Fenerbahçe’den ayrılıyor mu, hangi takıma gidecek? Ajax Arda Güler’i mi transfer edecek? Arda Güler’in annesinden Fenerbahçe taraftarını üzen paylaşım

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’in annesi Serap Güler’in gece yarısında yaptığı paylaşım Arda Güler Fenerbahçe’den ayrılacağı şeklinde yorumlanırken, sarı lacivertli taraftarları oldukça endişelendirdi. Peki Arda Güler Fenerbahçe’den ayrılıyor mu, hangi takıma gidecek? Ajax Arda Güler’i mi transfer edecek? İşte detaylar...

15.06.2023-17:15 - (Son Güncelleme: 15.06.2023-17:15)

Süper Lig’de sezonun sona ermesiyle beraber Fenerbahçe’nin pek çok oyuncusu için transfer dedikoduları ortaya atılmaya başladı. Sarı lacivertli takımda transfer olması beklenen belki de bir numaralı ismin Arda Güler olması bekleniyor. Başarılı performansı ve sıra dışı yeteneği ile Avrupa’nın dev kulüplerinin dikkatini çeken 18 yaşındaki yıldız futbolcunun annesinin gece  yarısı yaptığı paylaşım Fenerbahçe taraftarını oldukça endişelendirdi. 

Serap Güler’den taraftarları üzen paylaşım

Arda Güler’in annesi Serap Güler’in gece geç saatlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Serap Güler’in ‘’Her seçim bir vazgeçiştir’’ sözleriyle yaptığı paylaşım Arda Güler’in Fenerbahçe’den ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

Serap Güler Tweet

Fenerbahçe taraftarı harekete geçti

Arda Güler’in annesinin attığı tweet üzerine endişeye kapılan Fenerbahçe taraftarı sosyal medya hesabından #BiziBırakmaArdaGüler etiketi ile sosyal medyada on binlerce paylaşımda bulundu. Paylaşım sayısının şu ana kadar 171 binin üzerine çıktığı kaydedildi.

Arda Güler Transfer

Arda Güler veya Fenerbahçe’den iddialar hakkında resmi bir açıklama gelmedi.

Dünya devleri devreye girdi

Yaptığı nokta atışı haberlerle dünya genelinde bir üne sahip olan İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun iddiasına göre Arda Güler’in 17.5 milyon euro’luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olan pek çok önemli kulüp bulunuyor.

Arda Güler Son Dakika

Sosyal medyada ve basında yer alan iddialara göre ise Arda Güler için Ajax başta olmak üzere Borissia Dortmund, Newcastle United, Bayern Münih, Benfica, Napoli ve PSG kulüpleri nabız yokluyor. Bu takımlar arasından Ajax ve PSG’nin ön plana çıktığı belirtiliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal