Evlilik Hakkında Her Şey dizisi neden final yapıyor? Evlilik Hakkında Herşey final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hakkında sevenlerini üzecek bir karar alındı. Kanal dizinin final yapacağını duyurdu. Peki Evlilik Hakkında Her Şey dizisi neden final yapıyor? Evlilik Hakkında Herşey final bölümü ne zaman? Yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

07.04.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-16:52) Evlilik Hakkında Her Şey dizisi neden final yapıyor? Evlilik Hakkında Herşey final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Yeni sezonda Fox TV’de yayınlanmaya başlayan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin son bölümleri reyting anlamında iyi sinyaller vermiyor. Dizinin kötü reyting sonuçları alması sebebiyle final yapacağı iddiaları günlerdir konuşulmaya devam ederken Fox TV’den bir son dakika açıklaması yapıldı. Kanaldan yapılan açıklamaya göre Evlilik Hakkında Her Şey dizisi sezon finali yapılmadan çok yakında yayın hayatına veda edecek. Bu haberle beraber izleyenlerin kafasında ‘’Evlilik Hakkında Her Şey dizisi neden final yapıyor? Evlilik Hakkında Herşey final bölümü ne zaman?’’ soruları oluşmaya başladı. Dizi severlerin konu hakkında intenet üzerinden araştırmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi neden final yapıyor?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi

Fox TV’deki yayın hayatına oldukça iyi bir giriş yapan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi başlangıçtaki havasını dizisinin ilerleyen zamanlarına taşıyamadı. Ekranlarda başarılı gidişatına devam eden Yargı, Mahkum ve Hakim gibi dizilerin oldukça arkasında kalan dizinin aldığı düşük reytingler sebebiyle final yapılmasına karar verildi.

Evlilik Hakkında Herşey final bölümü ne zaman?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin final bölümü hakkında Fox TV’den henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bazı iddialara göre dizi 30. bölümüyle birlikte yayın hayatına veda edecek. Bu da dizinin 1 ay kadar daha yayınlanmaya devam edeceği anlamına geliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal