Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 8 Nisan Cuma vizyona girecek filmler

Pandemi sürecinde sekteye uğrayan sinema sektörü artık yasakların kaldırılmasıyla beraber eski hızına geri dönmeye başladı. Böylece vizyona giren filmler de artıyor. Her hafta yeni filmler vizyona girmekte. Bu hafta vizyona giren filmler ise merak ediliyor.

07.04.2022-15:51 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-15:51) Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 8 Nisan Cuma vizyona girecek filmler

Cinemaximum, her hafta izleyiciler ile birbirinden farklı ve ilgi çekici filmleri izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Bu haftaki fimler ise 8 Nisan Cuma günü vizyona girmeye hazırlanıyor. Vizyona girecek fimler ise;

-Kirpi Sonic 2,

-Kendinden Kaçak,

-Düşler Fabrikası,

-Komplo,

-Bir Dilek Tut,

-Şeytanın Kitabı,

-Her Şey Her Yerde Aynı Anda,

-Son Parti,

-Mahluk

-Flaşbellek

Dramadan, aksiyona birçok farklı türde film izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Şuan vizyondaki fimlerin yanı sıra yukarıda adı geçen filmler bu cuma vizyona girecek ve Cinemaximum aracılığıyla izleyici ile buluşacak.

Vizyona girecek filmler ve konuları

Kirpi Sonic 2

sonic

Animasyon filmi olarak çıkan bu film çocukların ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünmekte. Daha önceki filmin devamı olan bu filmde Tom'un yanında kalan Sonic'in bu kez yanında daha güçlü bir silahla karşısına çıkan Dr. Robotnik mücadelesini sürdürecek. Heyecan dolu film izleyiciyi beklemekte.

Kendinden Kaçak

Başrollerinde Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Şinasi Yurtsever ve Eslem Akar'ın olduğu film, işlemedikleri bir suçun üstlerine kalmasının ardından masum olduklarını kanıtlamaya çalışan arkadaş grubunun hikayesini anlatmakta.

Düşler Fabrikası

Yine animasyon türünde bir film olan Düşler Fabrikası okullarında tatil olma zamanına denk gelmesi ile çocuklar tarafından sıkı bir şekilde takip edileceğe benziyor. Filmde Minna düşlerin nasıl yapıldığını fark eder ve zaten zengin olan düş dünyasında eğlenceli olaylar gelişir.

Komplo

Harper'ın ailesi borç içindedir ve bu da Harper'ı oldukça düşündürmektedir. Bunun akabinde ise ailesi için bazı şeyler yapmak istemekte olan Harper özel yeraltı askeri gücüyle bir anlaşma imzalar. Akabinde ise kendini tam olarak bir komplonun içerisinde bulur.

Bir Dilek Tut

Başrollerinde Altan Erkekli ve Vildan Atasever'in olduğu film küçük bir yerde yaşayan Kaan'ın ailesinin başka bir yere taşınma kararı ile hayatının değişmesini ve bu karar ile savaşmasını anlatmaktadır.

Şeytanın Kitabı

Korku ve gerilim türünde bir yapım olan bu filmde yaz tatili için hazırlanan bir ailenin gittikleri yazlıklarında başlarına gelen enteresan ve anlam verilemeyen olaylarını anlatmaktadır.

Her Şey Her Yerde Aynı Anda

Macera, Komedi, Bilim-Kurgu, Fantastik, Aksiyon türleri kapsamında olan bu film Evelyn isimli gencin normal hayat akışının ardından ilginç bir halde tüm çoklu evrenlerde var olduğunu fark etmesini ve tehlikeb altında olan evreni yalnızca kendinin kurtaracağını fark eder.

Son Parti

Yönetmenliğini Enes Ateş'in yapmış olduğu filmde lise son sınıfta öğrenci olan Deniz, Birsu, Katre, Savaş ve Ferman’ın, sınavlarından önce katıldıkları son partide başlarından geçen olayları anlatmaktadır.

Mahluk

Korku türünde olan bu film korku veren afişiyle de dikkat çekmektedir. Kan davasının yüzünden ailesini kaybetmiş olan ve köyde yalnız yaşayan Kerim isimli karakterin başından geçen korkutucu olayları beyaz perdeye yansıtıyor.

Flaşbellek

Derviş Zaim yönetmenliğinde yapılan film Esad rejimi ordusunda fotoğrafçı olan Ahmet'i ve şahit olduğu olayları konu edinmekte. Ahmet artık bu olaylara daha fazla sessiz kalamaz ve harekete geçer. Film de buradan sonra başlar. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal