Nihat Hatipoğlu ile İftar 7 Nisan Perşembe izle

ATV ekranlarında Ramazan ayı boyunca her gün canlı olarak yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftar programını izlemek isteyen izleyiciler canlı yayın linkini araştırmaya başladı. 7 Nisan'da yayınlanacak olan Nihat Hatipoğlu ile İftar programını izlemek isteyen seyirciler için detaylar haberimizde yer almaktadır.

07.04.2022-15:51 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-15:51) Nihat Hatipoğlu ile İftar 7 Nisan Perşembe izle

Ramazan ayı boyunca her gün canlı olarak ATV ekranlarında yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftar programı oldukça ilgi görmektedir. Bereket ve bolluk ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan'da hem iftar programı hem de sahur programı ile ekranlara gelen Nihat Hatipoğlu dinimizi anlatımı ve gönüllere hitap eden yorumlarla izleyicileri ekran başına kitliyor.

Nihat Hatipoğlu ile İftar programı

7 Nisan Perşembe Nihat Hatipoğlu ile İftar programı linki

ATV ekranlarına canlı olarak yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile İftar programı birbirinden kıymetli konuklar, Mekke ve Medine'den çekilen özel görüntüler, ilahiler ve kasidelerle izleyicisini manevi rahatlığa kavuşturmaktadır. Peygamber Efendinizin ve sahabelerin hayatlarının anlatıldığı, duaların okunduğu ve dinimiz hakkındaki bütün soruların cevap bulduğu Nihat Hatipoğlu ile İftar programının 7 Nisan Perşembe günü yayınlanacak bölümünü https://www.atv.com.tr/nihat-hatipoglu-ile-iftar/bolumler adresinden izleyebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal