Aziz dizisi yeni bölüm neden yok, neden yayınlanmadı, bu hafta neden yok? Aziz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Aziz dizisinden kötü haber geldi!

Show Tv’nin ilgiyle izlenen dönem dizilerinden Aziz’in neden yayınlanmadığı ortaya çıktı işte detaylar…

07.04.2022-13:43 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-13:43)

Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğunda olduğu Show Tv’nin ilgiyle izlenen dizisi Aziz de kötü haberler peş peşe geliyor. Bu hafta yayınlanmayacak olan Aziz dizisi sete çıkamadı. Yavaş yavaş maskeleri attığımız şu günlerde sette pozitif vakaların artmasıyla panik havası oluştu. Damla Sönmez ardından Ahmet Mümtaz Taylan koronaya yakalanmıştı. Ardından Güven Murat Akpınar’ında testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Testi pozitif çıkan oyuncuların testleri hala negatife dönmedi. Çekimleri Antakya ve Sakarya da yapılan dizi için İstanbul’da özel bir plato kuruldu. Senaryo gereği haraketli olan hikayenin çekimleri için kurulan platoda bu bölümden itibaren çekimlerin başlaması gerekiyordu ancak oyuncuların testleri negatife dönmediği için set durduruldu. 8 Nisan’da yayınlanması gereken bölüm için ekip sete çıkamadı, Show Tv ‘Önce sağlık’ diyerek bu hafta yeni bölüm yayınlanamayacağını açıkladı. Damla Sönmez'in Testi Pozitif Çıktı

Aziz dizisi Hatay’da Fransız-Türk dönemini anlatıyor

Başrolleri: Aziz karateriyle Murat Yıldırım, Dilruba karakteriyle Damla Sönmez ve Efnan karakteriyle Simay Barlas’ın paylaştığı Cumhuriyet’in ilk yıllarında geçen dizide başrol karakter Aziz henüz Türkiye Cumhuriyeti sınırlarına dahil edilmemiş olan şehrin tek halı üreticisi Payidar ailesinin oğlu Aziz varlıklı bir hayat sürerken bir Fransız delegesinin oğlunu öldürür. Doğduğu toprakları bırakıp kaçan Aziz bulunamaz. Aşkını ve topraklarını bırakıp kaçan Aziz öldü sanılır ve bir gün ortaya çıkar. Fransız işgalinden şehrini kurtarmak ister. 

Aziz Dizisinde Set Durdu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal