Apar topar ameliyata alınan Aziz dizisinin Kenan'ı ünlü oyuncu Eren Hacısalihoğlu sevenlerini üzdü

Ünlü oyuncu Eren Hacısalihoğlu'dan gelen kötü haber hem yakınlarını hem de hayranlarını endişelendirdi.

02.04.2022-10:09 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-10:09) Apar topar ameliyata alınan Aziz dizisinin Kenan'ı ünlü oyuncu Eren Hacısalihoğlu sevenlerini üzdü

Show TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan ve ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Aziz dizisi, her hafta yeni bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Reyting rekorları kıran ve büyük bir ilgiyle izlenen dizinin hem oyuncu kadrosu hem de senaryosu ise izleyiciyi diziye kilitleyen unsurlar arasında yer alıyor. Birbirinden yetenekli oyuncuların bir arada olduğu Aziz dizisinde boy gösteren ünlü oyuncu Eren Hacısalihoğlu ise, dizide Kenan karakterine hayat veriyor. Yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan ünlü oyuncu, Aziz dizisinde canlandırdığı karakterle de ilgiyi üzerinde toplamayı başarıyor. 

Eren Hacısalihoğlu kalbinden operasyon geçirdi

Hacısalihoğlu kalbinden operasyon geçirdi

Çekimlerine hız kesmeden devam eden ve ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Aziz dizisinin başarılı oyuncularından Eren Hacısalihoğlu'ndan kötü haber geldi. Çekimlerin sürdüğü sırada sette kalbi kırışan başarılı oyuncunun geçtiğimiz gün fenalaştığı ortaya çıktı. Setteyken zor anlar yaşayan ünlü oyuncu Hacısalihoğlu'nun apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ünlü oyuncunun taşikardi nedeniyle gözlem altına alındığı belirtildikten sonra kötü haber geldi. Eren Hacısalihoğlu geçirdiği rahatsızlık sonrasında kalbinden operasyon geçirdiği belirtildi. Henüz sağlık durumu hakkında bir bilgi bulunmayan ünlü oyuncunun, iyi olup olmadığı ise merak konusu oldu. Aziz dizisinin başarılı oyuncusunun sağlığına kavuştuktan sonra ne zaman ekranlara döneceği ise bir diğer merak edilen konular arasında yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal