Emanet Doktor Aziz kimdir, gerçek adı nedir?

Kanal 7’de izleyici karşısına geçen Emanet dizisine psikolog doktor Aziz Kara rolü ile dahil olan yeni oyuncu merak ediliyor. Dizide hafızasını kaybeden Seher’i tedavi etmek için diziye kadroya dahil olan oyuncu hakkında araştırmalar devam etmektedir. Peki, Emanet Psikolog Dr Aziz Y. Kara kimdir? Emanet doktor Aziz kimdir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

28.03.2022-22:12 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-22:12) Emanet Doktor Aziz kimdir, gerçek adı nedir?

Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Emanet dizisi hafta içi her gün yayınlanıyor. İkinci sezonu ile ekranlara gelen dizi izleyicileri tarafından merakla takip ediliyor. Saat 19:00’da ekrana gelen dizide yaşanan olaylar sonrasında dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Doktor Aziz karakteri ile ekrana gelecek olan oyuncu hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Emanet Psikolog Dr Aziz Y. Kara kimdir? Emanet doktor Aziz kimdir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Emanet dizisi psikolog doktor Aziz kimdir?

Kanal 7 ekranında yayınlanan Emanet hafta içi her gün ekranlara geliyor. Diziye yeni bir oyuncu dahil olurken izleyicilerde kim olduğunu merak etmeye başladı. Hafıza kaybı yaşayan Seher bir süredir diziye bu sorun ile birlikte devam ederken yaşanan olaylar karşısında zor durumda kalmaktadır. Seher, Yaman’dan ayrılma kararı bile alırken Yaman’ın ısrarı üzerine vazgeçti. Seher’in tedavisi için dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan Psikolog Dr. Aziz Y. Kara, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Oyuncunun kim olduğu, gerçek adı gibi pek çok soru araştırılıyor.

Emanet dizisine Psikolog Dr. Aziz rolü il kadroya dahil olan yeni oyuncunun henüz kim olduğu bilinmemektedir. İlerleyen bölümlerde kadroya dahil olacak olan oyuncunun kim olacağı belli olacaktır. Dizinin ilerleyen bölümlerinde doktor Aziz’in Seher’e aşık olması gibi bir durumla karşılaşmak istemeyen izleyiciler, Yaman ve Seher aşkını mutlu bir şekilde görmek istiyorlar. Seher ve Yaman karakterlerinin mutluluğu hak ettiğini artık bütün problemlerin çözülerek güzel bir aşk hikayesi ile izlemek istiyorlar.  

Dizi kadrosuna dahil olan oyuncunun kim olduğu araştırmaları sürerken Yaman’ın arabasına çarpan kişi olduğu iddiaları da oldukça fazladır. Yeni oyuncunun kim olduğu, daha önceki dizileri filmleri gibi araştırmalar devam ediyor. Ancak karakter hakkında bilgi henüz bulunmamaktadır. 

Emanet Dizisi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal