Evlilik Arifesinde Olan Mustafa Sandal'a Olay Hapis Cezası! Eski Eşi Emina Jahovic'in Avukatı Açıkladı

Ünlü şarkıcı Mustada Sandal hakkında eski eşi Emina Jahovic bomba iddialarda bulundu. İşte ahbere ilişkin o detaylar...

25.02.2022-15:37 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-15:37) Evlilik Arifesinde Olan Mustafa Sandal'a Olay Hapis Cezası! Eski Eşi Emina Jahovic'in Avukatı Açıkladı

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine damgasını vuran usta şarkıcı Mustafa Sandal, son zamanlarda özel hayatıyla gündeme geliyor. 2008 yılında hayatını birleştirdiği Sırp şarkıcı Emina Jahovic'ten 2018 yılında boşanan ünlü şarkıcı ile eski eşi arasında sular bir türlü durulmuyor. Nafaka nedeniyle aralarının limoni olduğu bilinen ünlü isimlerden Mustafa Sandal, yeni bir ilişkiye başlamış ve sosyetenin gözde isimlerinden Melis Sütşurup'la evlilik için gün saymaya başladı. Yazın dünya evine girecek olan ünlü isimler, evlilik haberlerini duyurmasının ardından eski eş Emina Jahovic, nafaka konusunu yeniden gündeme getirdi. 

JAHOVİC: 1 MİLYON 105 BİN 863 LİRALIK BORCU VAR

On yıllık evliliklerini tek celsede bitiren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, boşanmalarının ardından ilişkilerinde sular durulmuyor. Hürriyet gazetesinden Özge Eğrikar'ın ele aldığı konuya göre; ''Jahovic, eski eşinin toplam 1 milyon 105 bin 863 liralık nafaka borcu olduğunu'' söyledi. Evlilik hazırlığında olan başarılı şarkıcı Mustafa Sandal ise eski eşi Emina Jahovic'e verdiği 15 bin liralık nafakanın iptali içinde soluğu mahkemede almıştı. Bu nafaka iptali davasının ardından Çubuklu Vadisi'ndeki evin kira gelirinin de eski eşinden kesilmesini isteyen Sandal, bu konu için de dava açmıştı. Nafakanın azaltılmasına yönelik hakkında açılan davaya avukatıyla birlikte katılan ünlü şarkıcı Jahovic; ''Mustafa ekonomik olarak rahat. Çocukları okula götürüp getirmesi için araba alacaktı ya da kiralayacaktı. Çocukların tatil paralarını ve evdeki yardımcıların paralarını ödeyecekti. Hiçbirini ödemedi. Nafakayı ödemiyor'' ifadelerini kullandı. Sırplı şarkıcının avukatı ise; ''Mustafa Sandal, nafaka borcunu ödemezse mahkeme hapis cezası verecek'' açıklamasında bulundu. 

emina jahovic

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal