Şahan Gökbakar Ukraynalı Kadınların Türkiye’ye Gelmesine Yönelik Paylaşım Yapanları Yerden Yere Vurdu!

Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, savaşın başladığı Ukrayna'da kadınlarla ilgili paylaşım yapanlara ateş püskürdü. İşte habere ilişkin o detaylar...

25.02.2022-15:00 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-15:07) Şahan Gökbakar Ukraynalı Kadınların Türkiye’ye Gelmesine Yönelik Paylaşım Yapanları Yerden Yere Vurdu!

Rusya'nın saldırısıyla baş başa kalan ve ölümlerin saatler geçtikçe arttığı Ukrayna'da, can pazarı yaşanmaya devam ediyor. Halk kendisini korumak için çeşitli yerlerde sığınmaya geçerken, Ukraynalı mültecilerin Türkiye'ye geleceğine yönelik iddia, sosyal medyadaki çirkin paylaşımların artmasına neden oldu. Sosyal medya platformlarından biri olan TikTok'ta paylaşımda bulunan bir kadın; ''Türk halkı, kocalarınıza sevgililerinize sahip çıkın, geliyor gelmekte olan Kiev'den yola çıktılar'' diyerek tepkilerin odak noktası oldu. Çektiği videonun kısa sürede hızla yayılmasının ardından videoyu gören Şahan Gökbakar da, bu duruma tepkisiz kalamadı. 

GÖKBAKAR: BU ŞAKAYI YAPABİLMEK İÇİN CEHALET LAZIM 

Ukrayna'da 137 kişinin öldüğü ve 300'den fazla kişinin de yaralandığı saldırıda, Ukraynalı kadınların mülteci olarak Türkiye'ye gelmesi konusu tepkilerin odak noktası oldu. Birçok kişinin sosyal medya hesabından bu durumu dalga geçer bir imayla ele alması, ve bu konu üzerinden videolar paylaşması ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ı kızdırdı. Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla tepkini ortaya koyarak; ''Sosyal medyada y..şak ve hayasız bir şakamtrak dolaşıyor. 'Ukraynalı kadınlar mülteci olarak gelecek, yaşasın' şeklinde. İnsanlar ölürken ve evsiz yurtsuz kalırken bu aşağılık şakayı yapabilmek için cehalet, vicdan yoksunluğu ve arsızlık üçlüsü lazım...Yazık!'' diyerek konuya ilişkin paylaşımları sert bir dille kınadı. 

şahan gökbakar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal