Evlenecekleri gün merakla beklenen Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin süpriz nikahı magazin gündemine bomba gibi düştü

Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in nikahlandığı iddiası, sosyal medyayı kasıp kavurdu. İşte o detaylar...

14.04.2022-11:16 - (Son Güncelleme: 14.04.2022-12:09)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra son zamanlarda özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile olan aşkını dolu dizgin sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yaz başlayan aşklarını güzel bir şekilde sürdüren ünlü çiftten Dinçerler, birkaç ay önce güzel şarkıcı Hadise'ye evlenme teklifi ederek magazin gündeminde haftalarca konuşulan bir olaya imza atmıştı. Geçtiğimiz haftalarda da aile arasında gizlilik koşuluyla nişanlanan ünlü çift bu nişan töreni sonrasında ise soluğu Maldivler tatilinde almıştı. Sosyal medya hesaplarından her anlarını paylaşan ve tatillerinin keyfini çıkaran ünlü çift hakkında ortaya atılan bir iddia tüm gündemi kasıp kavurdu.

Hadise Mehmet Dinçerler nikah

İmam nikahı kıydıkları ortaya atıldı

15 Mart'ta aile arasında nişanlanan Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin evlenecekleri gün merakla beklenirken, bomba bir iddia ortaya atıldı. Magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftin imam nikahı kıydığı iddia edildi. TV100'ün ortaya attığı iddiaya göre ünlü çift yapacakları düğünün öncesinde imam nikahı kıyarak ilk adımı atmış oldular. Sosyal medyada ve magazinde çok konuşulan ve tartışma yaratan bu konuya ilişkin ise ünlü çiftten henüz bir açıklama gelmezken, yine de ilerleyen günlerde bir açıklama yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal