Evde Kalıcı Oje Yapmak Mümkün mü?

Ojesiz gezmeyi sevmeyen kadınların çabuk çıkan ojeleri yenilemeleri oldukça zamanlarını alıyor. Neredeys 2-3 günde bir ojelerinizi yenilemekten sıkıldıysanız, evde kalıcı oje uygulamak mümkün mü diye araştırıyorsanız doğru yerdesiniz.

16.09.2020-16:39 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-16:32) Evde Kalıcı Oje Yapmak Mümkün mü?

Özellikle tek kat sürülen ojeler daha kısa sürede çıkıyor fakat çok kat sürülen ojede de oluşan pürüzler can sıkıyor. İki ince kat çeklinde sürülen ojenin ömrü daha uzun olur.  Bozulmaması için ne kadar uğraşılsa da, ojeler her zaman o ilk gün sürüldüğü halini korumazlar.

Ojesiz tırnakların daha bakımsız olduğunu düşünen kadınlardansanız, evde kalıcı oje tekniği uygulayarak ojelerinizin daha uzun süreli olmasını sağlayabilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Son zamanlarda kadınların en çok tercih ettiği kalıcı oje tekniği evde nasıl yapılır?

KALICI OJE NEDİR?

Ojelerin sürekli çıkartılıp tekrar sürülmesiyle uğraşmamak adına ve ojelerin tırnakta kalıcılığını sağlayan bir yöntemdir. Kalıcı oje tıpkı normal ojeler gibi renk çeşitlerine sahip likit ürünlerin uzun süre kalıcı formüle edilmesi ile oluşur.

EVDE KALICI OJE YAPIMI

İlk olarak tırnaklarınızı temizleyip törpüleyin ve ardından törpü ile tırnak yüzeyini matlaştırın. Prep-wife temizleyicisi ile tırnaklarınızın üzerini kurutun, sure bond ile tırnağı tamamen kurutun. İlk kat, ikinci ve üçüncü kat olarak oje uygulanır. Son olarak da prep-wife ile yapışkanlıktan kurtulunur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal