Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı sorgulama nasıl yapılır? 2023 Ekim ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen evde bakım maaşı ödemelerinin ekim ayında ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Vatandaşlar konu hakkındaki araştırmalarını 2023 Ekim ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi terimleriyle sürdürüyor. Peki Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı sorgulama nasıl yapılır? İşte soruların yanıtı…

06.10.2023-17:29 - (Son Güncelleme: 06.10.2023-17:29)

Engelli yakını bulunan vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen evde bakım maaşı ödemelerinin ekim ayında Ne Zaman yapılacağı konusunda araştırmalar devam ediyor. Memur maaş katsayısı değişikliği ile birlikte 5 bin 98 TL olan evde bakım maaşı her ay düzenli olarak ödeniyor. Peki Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı sorgulama Nasıl yapılır? 

Evde Bakım Maaşı

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?

Evde bakım maaşı Ekim ayı ödeme tarihi henüz açıklanmadı. Ödemeler genellikle her ayın 15'i ve 30'u arasında gerçekleşiyor. Geçtiğimiz Eylül ayında ise ödeme 14 Eylül'de yapıldı.

Evde bakım maaşı sorgulama nasıl yapılır?

Evde bakım maaşı sorgulama işlemleri için E-Devlet sistemine T.C. kimlik numaraları ve E-Devlet şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal