Devrim Özkan’dan Lucas Torreira sorusuna yanıt: Her şey göründüğü gibi

Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray’ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aralarında aşk olduğu iddiaları hakkında konuştu. Peki Devrim Özkan ile Lucas Torreira sevgili mi oldu? İşte detaylar…

06.10.2023-12:33 - (Son Güncelleme: 06.10.2023-17:23) Devrim Özkan’dan Lucas Torreira sorusuna yanıt: Her şey göründüğü gibi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle büyük ün kazanan güzel oyuncu Devrim Özkan Galatasaray’ın futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı yönündeki iddialar hakkında konuştu.

Son olarak Etiler’de görüntülenen Devrim Özkan, Uruguaylı yıldız futbolcuyla aralarında bir ilişki olup olmadığı sorusuna dikkat çekici bir yanıt verdi.

Her şey göründüğü gibi

Bir süre önce Lucas Torreira iddialarını "Hayatımdaki tek şey işimdir ve sadece işimle çok mutluyum" diyerek yalanlayan 25 yaşındaki oyuncu bu kez farklı bir yanıt verdi.

Devrim Özkan

Takvim'de yer alan habere göre; yaz aylarının çok iyi geçtiğini belirten güzel oyuncu, "Galatasaraylı Futbolcu Lucas Torreira ile bu yaz Miami'de görüntülendiniz bu konu hakkında ne söylemek istersiniz?" sorusuna, "Her şey göründüğü gibi..." ifadelerini kullandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal