26.03.2021-13:33 (Son Güncelleme:14.03.2023-17:07)


1

Estetik yaptıran ünlüler

Estetik yaptıran ünlüler

Yeni güzellik standartlarının baskısını en çok hissedenlerde ünlü isimler... Her gün ekranlarda gördüğümüz ünlü isimler şüphesiz bu baskıyı daha çok hissediyor. Birbirinden ünlü isimler görünümlerinden memnun olmadıkları için bıçak altına yatıyor. Kimisi burun estetiği yaptırıyor kimisi botoks yaptırıyor. Genç gözükmek için özellikle botoks uygulaması ve estetik operasyon yaptıran ünlü isimler, yaşlarını gizlemek için ellerinden geleni yapsa da eski fotoğraflarından kaçamıyorlar. İşte sizler için derlediğimiz estetikle gençleşen ünlüler listesi. Bazı ünü isimler yaptırdıkları estetik operasyonları saklıyor bazı ünlü isimlerse açık açık konuşuyor tüm estetik operasyonlarını sayıyor. Estetik yaptıran isimler oldukça fazla. Estetik yaptıran ünlü isimlerin listesine her gün bir yenisi daha ekleniyor. Kimi ünlü isim yaşlanmanın getirdiği kırışıklıklardan kaçmak için kimi ünlü isim vücudunda sevmediği yerleri değiştirmek için bıçak altına yatıyor. Estetik operasyon denilince akla ilk kadın gelse de erkekler de estetik operasyonu yaptırmayı seviyor. Güzellik algısının oluşturduğu standart güzellik anlayışının baskısı sadece kadınlar değil erkekler de hissediyor. Karşınızda görünümlerinden memnun olmayıp, bıçak altına yatan erkek ünlüler ve onların şok eden değişimleri!



2

Kuşum Aydın

Kuşum Aydın

"Her ne kadar beni estetikçilerin kapısında yatıyor sansalar da hiç öyle bir şey yok. Bir kere estetik oldum onda da başıma sorun geldi. Güzel bir estetik ameliyat olacağım. Artık yenilenme zamanı geldi. Genç görünmem lazım. Kestireceğim yerler var. Sanat camiasının yüzde 50’si kesik mideli. Mide küçültüp kilo vermem lazım.”



3

Oğuzhan Koç

Oğuzhan Koç

Yaz başında oyuncu Demet Özdemir ile evlenen Oğuzhan koç'un estetik yaptırdığı iddia edildi. Koç'un yüz hatlarının daha sert görünmesi için "jawline operasyonu" yaptırdığı söylentileri sosyal medya güdnem oldu.



4

Kerimcan Durmaz

Kerimcan Durmaz

Burnundan, çenesinden, kaşlarından ve dudaklarından ameliyat olan Kerimcan Durmaz, artık bambaşka biri.



5

Neslihan Doğrusöz

Neslihan Doğrusöz

2019 yılında cinsiyet değiştiren İşte Benim Stilim'in eski yarışması Neslihan Doğrusöz adını ise Doruk Doğrusöz olarak değiştirdi. Bir dönem Sevda Demirel ile aşk yaşayan Doruk Doğrusöz hem son halini hem de yeni aşkını sosyal medyadan paylaştı.



6

Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül

Ünlü şarkıcı dudak dolgusu yaptırmadığını iddia etse de, fotoğraflar yalan söylemez.



7

Özcan Deniz

Özcan Deniz

Özcan Deniz'in yıllar içindeki burnundaki ve elmacık kemiklerindeki değişim fark edilmeyecek gibi değil.



8

Mahsun Kırmızıgül

Mahsun Kırmızıgül

Mahsun Kırmızıgül'de estetik yaptıran ünlülerden. Kırmızıgül burnunu kırdırarak kenarlarını törpületti.



9

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone'nın yaptırdığı botoks kaşlarından anlaşılabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr