28.04.2022-08:30 (Son Güncelleme:07.10.2023-16:43)


1

Sergen Yalçın

Sergen Yalçın

Çapkınlıklarıyla gündeme gelen Sergen Yalçın'ın, uzun zamandır beraber olduğu sevgilisinin 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya olduğu gün yüzüne çıktı.



2

Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel

Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel

62 yaşındaki Ali Taran kendisinden 27 yaş küçük olan Ayşe Özyılmazel ile evlenmek için eşini terk etmişti. Taran ve Özyılmazel`in evliliği on ay sürdü.



3

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

'2. Sayfa'da yer alan habere göre; ünlü sanatçı, genç sevgilisi ile kasım ayında Amerika'da sade bir nikâhla hayatını birleştirmeyi planlıyor.



4

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, kendisinden 20 yaş küçük olduğu tahmin edilen gizemli sevgilisi ile yakalandı. Sevgilisi hakkında bilgi vermeyen Esmersoy, tanımaya gerek yok diyerek geçiştirdi.



5

Burcu Esmersoy'un tanımaya gerek yok diyerek sakladığı sevgilisinin kim olduğu öğrenildi. Kendisinden 15 yaş küçük olan sevgilisi 30 yaşındaki Nazım Akmandil olduğu öğrenildi. İş insanı Nazım Akmandil ile 2 aydır aşk yaşadıkları öğrenildi.



6

Seda Sayan-Çağlar Ökten

Seda Sayan-Çağlar Ökten

2. Sayfa adlı magazin programına özel bir açıklamada bulunan Seda Sayan, "Çağlar'a 'yaşı küçük' deyip durmasınlar. 11 yaşında çocuk sahibi adam. Nasıl 'küçük yaştaki' diye bahsedilir!" tepkisini gösterdi.



7

Hakan Peker

Hakan Peker

90'lı yılların popüler şarkıcısı Hakan Peker, geçtiğimiz gün kendisinden 19 yaş küçük sevgilisiyle AVM!de sarmaş dolaş görüntülendi. Etrafındaki bakışlara aldırış etmeyen Peker sevgilisini öpücüklere boğdu.



8

42 yaşındaki yazar Hande Ertekin ile sarmaş dolaş gezen Hakan Peker'in yeni aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin ne zamandan beri sevgili olduğu bilinmiyor.



9

Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız

Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız

Tamer Karadağlı, geçtiğimiz günlerde kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız ile görüntülenmişti. Sevgilisiyle aralarında yaş problemi olmadığını dile getirdi.



10

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Geçtiğimiz yıl 11 yıllık eşi Reza Zarrab'la yollarını ayıran güzel şarkıcı Ebru Gündeş'in, karnında yeniden kelebekler uçuştuğu ortaya çıktı. Hürriyet Gazetesi'nde Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, 28 yaşındaki Kuzey Iraklı iş insanı 48 yaşındaki Gündeş'e körkütük aşık olduğu iddia edildi. Habere göre genç iş insanı Rassan Kahoshnaw, başarılı şarkıcının konserlerini hiç kaçırmıyor. Konserden konsere koşan ünlü şarkıcının peşinde olan Kahoshnaw, her seferinde en önden başarılı şarkıcıyı izliyor. Önceki gün de sahnedeyken Sezen Aksu'nun çok sevilen şarkılarından biri olan ''Seni istiyorum'' isimli şarkıyı seslendiren başarılı şarkıcı vokalistlerin; ''yalan değil artık inkar etmiyorum yeter, hatta belki seviyorum istiyorsan eğer'' dediği esnada Gündeş; ''çok, seviyorum çok'' diyerek serenat yaptı.



11

Pınar Deniz - Yiğit Kirazcı

Pınar Deniz - Yiğit Kirazcı

Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı çifti aşkını itiraf etti.



12

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses ve eski sevgilisi Gülçin Karakaya arasında gerilim yaşandı. 70 yaşındaki İmparator lakaplı şarkıcı, eski sevgilisiyle barışmak istedi ama karşılık bulamayınca sinirlendi. İlişkiyi kurtarmak için çaba harcayan Tatlıses'in son girişimi de yanıt bulmadı. İddiaya göre, İbo Show çekimleri için sık sık İstanbul'a gelen İbrahim Tatlıses, sevgilisiyle yeniden barışmak istedi. Ancak Karakaya bu isteği reddetti.



13

Twitter'dan paylaşımlar yapan İmparator, isim vermeden eski sevgilisine yönelik, "Bazıları da vardır ki hiçbir şey yaşatmamışsa onları ne yapacaksın mesela? Ya hepten sileceksin ya da hiç anmayacaksın! Çünkü onlar anılmaya bile değmezler. İşte Allah insanları onlardan etmesin hele nankör hiç etmesin!" mesajını paylaştı.



14

Seda Sayan - Ata Çağlayan

Seda Sayan -  Ata Çağlayan

Seda Sayan kendinden 15 yaş küçük Ata Çağlayan ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı.



15

Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç kendisinden 8 yaş küçük sevgilisi Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin.



16

Selin Ciğerci Metecan Birsen

Selin Ciğerci Metecan Birsen

Selin Ciğerci kendinden 11 yaş küçük basketbolcu Metecan Birsen'le aşk yaşamaya başladı.



17

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ`un eşi ve çocuğunun babası Yağmur Atacan güzel oyuncudan 8 yaş küçük. Altuğ 39, Atacan 31 yaşında. O dönem bu yaş farkı çok tepki çekmişti, ancak şimdiki yaş farklarına bakılırsa normal bile sayılır.



18

Levent Yükse

Levent Yükse

Kendinden 17 yaş küçük eşiyle şu ara tatilin tadını çıkaran Levent Yüksel, sosyal medya hesabından fotoğrafı takipçileriyle buluşturdu.



19

Hande Ataizi

Hande Ataizi

Camdaki Kız'da Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi set ara verince oğlu ve sevgilisiyle soluğu tatilde aldı. Ünlü oyuncu Hande Ataizi'nin genç sevgilisiyle havuz başından verdiği pozlar çok konuşuldu.



20

Selin Şekerci - İbrahim Selim

Selin Şekerci - İbrahim Selim

Selin Şekerci, nisan ayında İbrahim Selim'in talk show programına katılmış, ikili programda yaşadıkları keyifli anları sosyal medyada da paylaşmıştı. Selim, oyuncu için "Hanımefendi güzel olduğu kadar filtresiz ve bir o kadar da komikmiş" yorumunu yapmıştı. Çiftin programın ardından aşk yaşamaya başladığı ortaya çıktı. İbrahim Selim ile Selin Şekerci arasında 10 yaş farkı dikkat çekti.



21

Hande Ataizi - Dinç Aydoğdu

Hande Ataizi - Dinç Aydoğdu

47 yaşında olan güzel oyuncu kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu ile uzun süredir beraber. İkilinin evlenmeyi planladığı konuşuluyor.



22

Nihal Yalçın

Nihal Yalçın

Yalan Dünya dizisiyle geniş kitlelere ulaşan Nihal Yalçın kendi gibi oyuncu olan sevgilisiyle sahilde samimi dakikalar geçirdi. 40 yaşındaki başarılı oyuncunun sevgilisi de kendi gibi oyuncu olan Berker Güven. Nihal Yalçın'ın 26 yaşındaki genç sevgilisi ile arasında 14 yaş farkı var.



23

Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan ve eşi Beçlim Bilgin arasında 16 yaş fark var. Erdoğan 46, Bilgin 30 yaşında.



24

Seda Sayan

Seda Sayan

Şarkıcının son eşi Onur Ünlü ise Seda Sayan`dan 26 yaş küçüktü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr