04.06.2022-12:34 (Son Güncelleme:04.06.2022-12:34)


1

26 yaşındaki fenomen Nihal Candan, İşte Benim Stilim yarışma programıyla ismini Türkiye’ye kazımıştı. Kardeşi Bahar Candan ile birlikte yarıştığı bu programda uzun süre ekranlarda kaldı.



2

Yarıştığı programdan sonra kendisine güzellik merkezi açan Nihal Candan, güzelliğiyle herkesi büyülüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Candan, son paylaşımlarıyla olay yarattı.



3

Binlerce takipçisi olan fenomen Nihal Candan, verdiği çıplak pozlarla, paylaşımlarının yorum yağmuruna tutulmasını sağladı. Verdiği iddialı pozlar birçok eleştiri aldı.



4

İç çamaşırlarıyla koridorda kamera karşısına çıkan Nihal Candan’ın o çıplak paylaşımları, bazı takipçileri tarafından beğenilirken bazı takipçileri tarafından ağır yorumlar aldı.



5

Nihal Candan’ın paylaşımının altına eklediği "Yeni nesil Trinity" notuna karşılık bazı takipçileri "Donsuz mu bu yeni nesil Trinity" gibi eleştiri yüklü yorumlar bıraktı.



6

Nihal Candan’ın kız kardeşi Bahar Candan da olay pozlarıyla gündeme gelmişti. Bazı takipçileri Nihal Candan’ın paylaşımının altına "Sende Bahar gibi değişik pozlar hareketler yapmaya başladın" sözlerini ekledi. Bazı takipçileri ise "Yaktın buraları be" sözleriyle paylaşımı beğendiklerini yoruma döktü. İşte o fotoğraflar...



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr