Esra Erol'un canlı yayınında yine tokatlar havada uçuştu! Eski kocasından dayak yiyen Nurgül’e bu kez de yasak aşkı Semanur saldırdı

Ünlü sunucu Esra Erol'un programında Nurgül ile Semanur arasında tansiyon yükseldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

22.04.2022-15:22 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-15:22)

ATV ekranlarının en sevilen programları arasında yer alan ve yılların verdiği sunuculuk tecrübesiyle programını başarıyla sürdüren Esra Erol'un canlı yayında akılalmaz bir olay daha yaşandı. Üç yıldır evli olduğu Adil tarafından iki buçuk yıldır aldatıldığını söyleyen Nurgül, boşanmak istediğini açıklamıştı. Kendisini aldatan eşinden boşanmak için her gün canlı yayına çıkan Nurgül'ün başına dün programda eski eşi Adil saldırdı. Adil'in; ''Eski eşinle evliyken başka adamlara çıplak fotoğraf göndermişsin'' sözü karşısında sinirlerine hakim olamayan Nurgül, bu kez Adil'in birlikte olduğu yasak aşkı hakkında sözler sarf etti. Bu duruma sinirlenen Adil canlı yayında Nurgül'ün üzerine yürüyerek boğazladı. Set ekibinin güçlükle ayırdığı kavga sonrasında Nurgül, şikayetçi olacağını söyledi. Bunun üzerine Adil ifadesi alınmak üzere karakola götürülüp bir gece de nezarethanede kaldı. 

Esra Erol'da büyük kavga

Nurgül: Yılların hıncını aldım ve yoldum 

Bugünkü yayına çıkan Nurgül, bu kez de aldatıldığı Semanur ile canlı yayında yüzleşti. İki buçuk yıldır aynı kadın tarafından aldatılan Nurgül ve Semanur'un yüzleşmesinde gergin anlar yaşandı. Rahat tavırları ve kendisi hakkında yaptığı açıklamalarıyla canlı yayına damgasını vuran Semanur; ''Nurgül bana evlilik cüzdanını ve yüzüğünü çekip attı ama ben Adil'e inanmayı tercih ettim. Adil bana bir kez tokat attı ama nedenini söylemek istemiyorum çünkü Adil haklıydı. Ne çocuğum ne ben Adil'den bir zarar görmedik. Adil'le hemen evleneceğiz. Ailem de Adil'in evli olduğunu yeni öğrendi. Biz geleceğimiz şimdiden başladı. Üçümüz mutlu olacağız, şimdiden mutlu olmaya başladık. Adil Nurgül'e şiddet uygularken haklıydı. Nurgül bunu hak etti'' ifadelerini kullandı. Bu ifadelerden sonra tansiyon bir anda yükselince Nurgül ile Semanur birbirine girdi. Bir anda Nurgül'ün yanına koşan Semanur, bir önceki gün sevgilisinin saldırdığı gibi Nurgül'e saldırdı. Set ekipleri ikiliyi güçlükle ayırırken o görüntüler yayına verilmedi. Ara verilen yayına kısa zaman sonra devam edince Nurgül dağılan eşarbını toplamaya çalılştığı görüldü. Olay sonrası duygularını dile getiren Nurgül; ''İyiyim. Yılların hıncını aldım ve yoldum. O beni yoldu ben onu yoldum. Ben haklıyım çünkü'' dedi.

Erol: Buradan defolup gitsin 

İki gündür programında Nurgül'e saldırı olunca duruma öfkelenen Esra Erol ise; ''Semanur'u çıkartın buradan defolup gitsin. Nurgül'ün yaşadıkları senin hayatından farksız olmayacak. Senin düşmanın Nurgül değil. 2,5 yıldır sana zarar veren, sana şiddet uyguladığında 'haklısın' dediğin o Adil. Sen düşmanını evinde besliyorsun. Yine ihtiyacın olup aradığında ben burada olacağım ama benim için bitmiştir'' şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal