Aslı Enver'in yüzü aşktan yana yine gülmedi! Güzel oyuncunun Önder Öztarhan'la yollarını ayırdığı ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Aslı Enver'in bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Önder Öztarhan'dan ayrıldığı öne sürüldü. İşte habere ilişkin o detaylar...

22.04.2022-14:31 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-14:31)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Aslı Enver, yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Birbirinden başarılı yapımlarda rol alan güzel oyuncu, yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı Murat Boz'la uzun zaman boyunca aşk yaşayan Enver'in evleneceği konuşulurken, ünlü çift yollarını ayırdığını duyurmuştu. Uzun zaman boyunca yeni bir ilişkiye başlamayan Aslı Enver ise, yaklaşık beş ay önce Önder Öztarhan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Öztarhan'ın annesiyle tanışan ve birlikte yemek yiyen güzel oyuncunun aileye girdiği haberlerinden sonra, ilişki hakkında gerçek ortaya çıktı. 

Aslı Enver Öztarhanla ayrıldı

Aslı Enver Öztarhan’ı takip etmeyi bıraktı

Ünlü oyuncu Aslı Enver, uzun bir zamandır ekranlardaki projelerine ara vermişti. Babil dizisinden sonra ekranlara ara veren ünlü oyuncu, yeni bir oyunla tiyatro sahnelerine kavuşmuştu. Beş aydır Önder Öztarhan ile bir ilişki içinde olan Enver; ''Her şey gayet iyi. İlişkimiz de gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor'' diyerek ilişkisinin iyi yönde ilerlediğini belirtmişti. Öztarhan annesiyle birlikte güzel oyuncunun rol aldığı oyunu izlemeye gitmiş, yemek yemişlerdi. Ünlü isimlerin ilerleyen zamanlarda evleneceği konuşulurken, ayrılık haberi magazine ve sosyal medyaya bomba gibi düştü. Aslı Enver sevgilisini sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı. İlişkileri hakkında henüz bir konuşma yapmayan Ender ve Öztarhan'dan ünlü oyuncunun kardeşiyle birlikte tatile çıkması ise ayrılık iddialarını güçlendirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal