Eski Galatasaraylı Mario Lemina'dan yıllar sonra gelen Fatih Terim itirafı!

Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması giyen Mario Lemina, sarı kırmızılılarda geçirdiği dönem ile ilgili olarak yıllar sonra çarpıcı bir itirafta bulundu.

13.03.2022-12:00 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-12:00)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'a 2019-2020 sezonunda İngiliz ekibi Southampton'dan kiralık olarak transfer olan Mario Lemina, Fransız basınına vermiş olduğu röportajda sarı kırmızılılarda geçirdiği dönem ile ilgili olarak çarpıcı itiraflarda bulundu.

Mario Lemina'dan yıllar sonra gelen itiraflar!

Fransız ekibi Nice'te forma giyen Gabonlu yıldız Mario Lemina, Galatasaray'a geliş hikayesi ve sarı kırmızılı ekipte geçirdiği dönem ile ilgili olarak yapmış olduğu itiraflarda ;

Mario Lemina GS

' Juventus'tan ayrılıp Southampton'a geldiğimde farklı bir boyut kazandığımı hissettim" diyen Gabonlu orta saha, "Çok daha yüksek bir statüyle geliyorum; güçlü hissediyorum. Ama yine de, bireysel düzeyde, yetenekli bir oyuncu olduğum gerçeğine odaklanmaya devam ediyorum. Yeni geldiğimde takıma yardımcı olmak için neler yapabileceğimi tam olarak düşünemiyordum. Southampton'dan Galatasaray'a geçtiğimde bu durum değişti. 25 yaşında Türkiye'ye gittiğinizde kendinize doğru seçimi yapıp yapmadığınızı soruyorsunuz. Ama sonunda, kariyerimin en iyi deneyimiydi. Orada bir teknik direktör Fatih Terim bana "Yeteneğini biliyoruz, kişiliğini bir kenara bırak, kendini takımın hizmetine ver. Bu fikri kafama koydu. Olduğum oyuncuyu tamamen değiştirdi. Daha önce, top sürmeyi veya topla çizgileri kırmaya çalışmayı daha çok düşündüm. Bugün, artık yapmak istediğim şey bu değil. ' ifadelerini kullanarak dikkat çekti.

Galatasaray formasıyla performansı

Mario Lemina, 2019-2020 sezonunda Galatasaray formasıyla 28 karşılaşmada süre alırken 1 gol atıp asist katkısı sağlayamamıştı. Sarı kırmızılı ekipte geçirdiği dönemde ise şampiyonluk sevinci yaşayamamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal