Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel Fatih Karagümrük İle Anlaştı!

Takımın teknik direktörü Francesco Farioli ile yolları ayıran Fatih Karagümrük, eski Fenerbahçeli Volkan Demirel ile anlaşma sağladı.

13.12.2021-15:27 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-13:14)

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te takımın İtalyan teknik direktörü Francesco Farioli ile yollar ayrılmıştı. Takımın Portekizli teknik direktörü Francesco Farioli ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına kimin geçeceği büyük merak konusu oldu. İstanbul ekibinin bu anlamda Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel ile İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ün ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarılmıştı. Takımın İtalyan teknik adamı Farioli ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'te Volkan Demirel ile anlaşıldığı öğrenildi.

SÜLEYMAN HURMA'DAN VOLKAN DEMİREL AÇIKLAMASI GELMİŞTİ

Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, ismi Fatih Karagümrük ile anılan Volkan Demirel hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Süleyman Hurma yaptığı açıklamada, 'Volkan Demirel tabii ki olabilir. Volkan, Türkiye'de futbolda bir noktaya gelmiş, Fenerbahçe'de, A Milli Takım'da kendini kanıtlamış, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin teknik ekibinde yer almış, Volkan gibi önemli bir isimle çalışmayı tabii ki arzu ederiz. Ama bugün Volkan ile anlaştınız mı, diye bir şey soruyorsanız, şu anda öyle bir şey yok. Gayet tabii ki bir gün öyle bir kardeşimizle beraber olabilelim. Bu olabilir, olmayabilir de.' ifadelerine yer vermişti. Adı Fatih Karagümrük ile geçen Volkan Demirel'in, Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü olduğu öğrenildi.

SÜLEYMAN HURMA'NIN VOLKAN DEMİREL İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI SES GETİRMiŞTİ

Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma'nın, Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve şimdilerde yorumculuk yapan Volkan Demirel ile ilgili açıklamaları büyük yankı uyandırmıştı. İtalyan teknik adam Francesco Farioli ile yolların ayrıldığı takımda takımın yeni teknik direktörünün kim olacağı büyük bir merakla beklenmeye başlanmıştı. Fatih Karagümrük'ün, Volkan Demirel'i takımın başına getirmesi büyük ses getirdi. Volkan Demirel'in, Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktörü olması Türk futbolunun gündemine bomba gibi düştü.



VOLKAN DEMİREL RESMEN FATİH KARAGÜMRÜK İLE ANLAŞTI

Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Demirel'in, Fatih Karagümrük ile anlaşması resmen duyuruldu. Fatih Karagümrük'ün, Volkan Demirel ile anlaşması kulübten resmen duyuruldu. Volkan Demirel ile ilgili gelişmeler çok yakından takip ediliyor. Volkan Demirel'in, Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'e imza atması gerek Fatih Karagümrük taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından büyük dikkat çeki.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal