17.09.2021-12:04 (Son Güncelleme:17.09.2021-12:28)


1

Fenerbahçe'nin yer aldığı UEFA Avrupa Ligi D grubu takımlarından Royal Antwerp'in formasını terleten eski Fenerbahçeli Mbwana Samatta, Avrupa Ligi'nde çıktığı ilk karşılaşmada fileleri havalandırdı.



2

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri beklentileri bir türlü karşılayamayan ve performansının düşüklüğü ile eleştiri oklarının hedefinde olan Mbwana Samatta, Fenerbahçe'ye yeni gelen teknik direktör Vitor Pereira'nın göreve gelmesinin ardından kadroda düşünülmediği belirtilmişti.



3

Futbolcu, Fenerbahçe'den Belçika ekibi Royal Antwerp takımına transfer olmuştu. Royal Antwerp takımına transfer olan futbolcu, Belçika ekibinde adete göz dolduruyor.



4

Futbolcu Royal Antwerp takımıyla çıkığı ilk maç olan Olympiakos maçında attığı gol ile ses getirdi. Tanzanyalı forvetin attığı gol Royal Antwerp takımına yetmezken, Antwerp zorlu mücadeleden 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.



5

Öte yandan Mbwana Samatta'nın attığı bu gol Fenerbahçeli taraftarların da büyük ilgisine neden oldu. Taraftarlar, Fenerbahçe'de başarısız olan forvetin yeni takımındaki performansını ilginç buldu.



6

Fenerbahçe'de etkisiz oyunuyla taraftarları büyük hayal kırıklığına uğratan futbolcunun yeni takımında kısa bir süre içerisinde gol ile buluşması, Fenerbahçeli taraftarların sosyal medyada tepkisine neden oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR