17.09.2021-10:38 (Son Güncelleme:17.09.2021-11:09)


1

Fenerbahçe, Frankfurt ile UEFA Avrupa Ligi'nde 1-1 berabere kalırken, Dimitrios Pelkas'ın penaltısı geceye damga vurdu. Dimitrios Pelkas'ın kaçırdığı penaltının neden tekrar edilmediği büyük merak konusu oldu.



2

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe dün zorlu maçta Almanya'da Eintracht Frankfurt takımına konuk oldu. Fenerbahçe zorlu karşılaşmada Frankfurt ile 1-1 berabere kalırken, maçta yaşananlar büyük olay oldu.



3

Fenerbahçe'nin etkili oyunuyla 1-0 öne geçtiği karşılaşmada yediği talihsiz golden sonra skor 1-1 e geldi. Sarı lacivertliler oyundan kopmayarak son ana kadar galibiyet için savaştı.



4

Fenerbahçe, baskılı oyununun sonucunu 90+2 de aldı. Fenerbahçe'de Dimitrios Pelkas penaltı kazandı. Penaltıyı kazanan futbolcu topun başına geçti.



5

Yunan futbolcu meşin yuvarlağı Alman file bekçisi Trapp'a nişanladı. Kaleciden dönen topu tamamlayan Mergim Berisha, sarı lacivertlileri 2-1 öne gerçirdi. Fakat hakem bu golü iptal etti. Berisha'nın penaltı atışı sırasında ceza sahasının içerisine erken girmesi nedeniyle VAR uyarısından sonra gol geçerlilik kazanmadı.



6

Fenerbahçeli Dünya Yıldız'ı Mesut Özil takımının golünü atarken oynadığı futbol ile büyük beğeni topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR